Skip to content
Upcoming

Een samenwerking tussen Don’t Be Mad x New Balance is onthuld

25 januari 2020 14:30
Een samenwerking tussen Don’t Be Mad x New Balance is onthuld

Er staat een nieuwe samenwerking op ons te wachten op 14 februari 2020. Het gaat om een samenwerking tussen Don’t Be Mad x New Balance. Samen hebben zij hun handen ineen geslagen om hun creativiteit los te laten op de New Balance 992. Lees gauw verder voor meer informatie.

De samenwerking werd onthuld door niemand minder dan Joe Freshgoods. Joe Freshgoods is de oprichter van Don’t Be Mad en dit merk begon hij vrij indrukwekkend. Hij richtte het merk namelijk op met $80. Ondertussen zijn vele beroemdheden als Malia Obama, Chance the Rapper en SZA groot fan van de kledinglijn. Ook heeft Joe Freshgood al vele samenwerkingen achter de rug met bijvoorbeeld McDonald’s, Mastercard en Nike.

Don’t Be Mad x New Balance 992 | Closer Look

Op het bovenwerk zijn tonale hits van rood te vinden op een constructie van luxe suède met een spectrum van donker licht. Ook zijn er diverse hits te vinden van zalm roze op bijvoorbeeld de teenkappen. Ook is er natuurlijk de ‘N’ branding van New Balance te vinden op de zijkanten. De ‘N’ logo’s op de zijkanten beschikken over reflecterende materialen net zoals de patches achterop de sneaker. Ook deze zijn reflecterend.

De samenwerking zal op 14 februari 2020, tijdens het All-Star weekend vrij worden gegeven. Om op de hoogte te blijven van de laatste updates adviseren wij je om dagelijks Sneakerjagers te checken. Check hieronder de in-hand look van de sneaker.


Don't Be Mad
Image by @joefreshgoods