Reebok kondigt een nieuwe samenwerking aan met Khalid!

Het jaar is net op gang en er zijn al een aantal samenwerkingen aangekondigd en er komen er nog veel meer. Dit keer heeft Reebok heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met niemand minder dan de wereldberoemde zanger Khalid. Reebok x Khalid zijn deze samenwerking aangegaan om een boodschap te verspreiden. Namelijk om creativiteit meer te laten zien en het aanmoedigen van experimenteren en zelfexpressie bij jeugd.

Khalid Donnel Robinson is een 21 jaar oude Amerikaanse singer-songwriter. Hij is bekend geworden in 2016 nadat hij werd ontdekt op Soundcloud. De meeslepende elementen van oneerbiedigheid en surrealisme komen samen met het charisma van de zanger zelf. Hierdoor wordt een onverwacht verhaal gecreëerd door Reebok en Khalid. Hij hoopt met deze samenwerking mensen te kunnen inspireren om zichzelf en creatief te zijn.

Hoe de collectie van Khalid en Reebok er precies uit komt te zien is nog onbekend. Wel heeft Khalid aangegeven dat hij erg blij is met de samenwerking en dat hij er klaar voor is. Ook zegt hij dat hij het leuk vindt hoe Reebok oud en nieuw combineert met klassieke sneakers die in een nieuw jasje gehesen worden. Voor verdere details van deze samenwerking kun je onze Releasekalender en social media in de gaten houden!


Khalid Reebok Partnership Announcement grammys american teen
Image by Khalid

Previous ArticleNext Article