Skip to content
Upcoming

De nieuwe Paris Saint-Germain x Jordan collectie is nu verkrijgbaar!

23 januari 2020 18:00
De nieuwe Paris Saint-Germain x Jordan collectie is nu verkrijgbaar!

De Franse voetbalclub Paris Saint-Germain (PSG) en Jordan Brand hebben opnieuw hun handen ineengeslagen voor een nieuwe collectie. Samen zullen zij een collectie naar buiten brengen die bestaat uit verschillende kledingstukken. Vanaf vandaag donderdag 23 januari is de collectie van Paris Saint-Germain x Air Jordan Brand verkrijgbaar.

Dit is niet de eerste keer dat Paris Saint-Germain en Jordan Brand samenwerken. De afgelopen twee jaar gingen ze ook al met elkaar in zee en brachten ze geweldige collecties uit. Scroll naar beneden om de collectie eens goed te bekijken!

Paris Saint-Germain x Jordan collectie | Closer Look

Zoals we al zeiden bestaat de PSG x Jordan collectie uit kledingstukken. Daarnaast zal er ook een nieuw voetbaltenue verschijnen. Er zijn al vaker tenues verschenen, maar dit ontwerp is wel echt een uitblinker. Het tenue is zwart van kleur, terwijl er over het midden van het shirt drie strepen van boven naar beneden lopen. Dit zijn de kleuren blauw, wit en rood en dit representeert natuurlijk de Franse vlag. Naast dit opvallende detail is het Jumpman en PSG logo natuurlijk te vinden op de borst.


Naast een prachtig voetbaltenue zien we ook een cool trainingspak verschijnen. Ook het trainingspak heeft voornamelijk een zwarte kleur gekregen. De linkermouw heeft een blauwe kleur gekregen en de rechtermouw heeft een rode kleur gekregen. Als we naar de bijbehorende trainingsbroek kijken zien we op de zijkanten in blauwe, witte en rode woorden ‘PARIS’ staan. Ook staat deze tekst op dezelfde wijze op de capuchon.


Natuurlijk verschijnen er ook andere kledingstukken als truien en t-shirts en en basketbal shirt. De trui is vrij simpel. Deze beschikt namelijk over een zwarte kleur met hierop PSG en Jordan branding. Als we naar de shirtjes kijken zul je zien dat deze heel anders zijn aangekleed dan de rest. Deze zijn namelijk een stuk drukker en beschikken over veel meer kleuren. Ook komt er een rood shirt uit met dezelfde bedrukking als de zwarte trui.

Vanaf vandaag, donderdag 23 januari 2020. zal de Jordan x Paris Saint-Germain collectie verkrijgbaar zijn via Nike. Check hieronder foto’s van alle kledingstukken en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!


Paris Saint-Germain x Jordan
Paris Saint-Germain x Jordan
Paris Saint-Germain x Jordan
Paris Saint-Germain x Jordan
Images by Nike