Chance the Rapper creëert een nieuwe colorway op de Air Jordan Ajko

Het bedrijf SocialWorks van Chance The Rapper is wederom een samenwerking aangegaan met Jordan Brand. Deze mooie relatie begon in 2017 toen Chance The Rapper 300 paar Air Jordan 11’s uitdeelde aan studenten tijdens een evenement. Ditmaal heeft de rapper de eer gekregen om een SocialWorks colorway op de Air Jordan Ajko aan te brengen en dat is hem ontzettend goed gelukt!

SocialWorks is een non-profit bedrijf dat is opgericht door Chance the Rapper in Chicago. Het bedrijf is speciaal opgericht voor de scholieren in de stad. Ze zamelen geld in voor sociale kwesties, onderwijs, dakloosheid en om er voor te zorgen dat de de jeugd gezond blijft. Daarnaast bieden ze ruimte om te werken aan je artistieke vaardigheden. Het bedrijf wilt iets terug doen voor Chicago.

SocialWorks x Air Jordan Ajko | Closer look

De Air Jordan Ajko, die veel weg heeft van de Air Jordan 1, heeft een lichtblauwe look gekregen. Je kan stellen dat de colorway op een ‘UNC’ colorway lijkt. De basis van de sneaker heeft dan ook een witte kleur en de lagen daaroverheen zijn lichtblauw gekleurd. Daarnaast hebben ze de tong en de sockliner zwart gemaakt. Tevens beschikt de sneaker over oranje veters. Het is dus een kleurrijke en opvallende sneaker.

SocialWorks heeft nog een aantal leuke details toegevoegd aan de sneaker. Onderop de zool hebben ze de plattegrond van Chicago geplaatst. Daarnaast beschikt de branding op de tong over de skyline van Chicago. Tevens staat er op de heel van de sneaker ‘SWORKS’ en ‘JTMK’.

Naar verwachting gaat deze sneaker tot de All-Star Pack behoren. De colorway zal dan ook rond februari 2020 uitkomen. Houd onze releasekalender goed in de gaten zodat je niks mist over deze sneaker!


Chance The Rapper
Chance The Rapper
Chance The Rapper
Chance The Rapper

Previous ArticleNext Article