Nike toont met de Air Max 2090 de Future Of Air

De Nike Air Max 90 bestaat inmiddels al dertig jaar en Nike is volop bezig om dit jaar de mooiste anniversary ooit te maken. Iedere dag verschijnen verschillende colorways en make-overs van dit legendarische model en daar gaan ze zeker mee door. Er is namelijk nog een make-over verschenen. Dit keer een zeer futuristische make-over, namelijk de Nike Air Max 2090.

Ditmaal hebben ze een aantal dingen aangepast. Als je goed kijk kun je het silhouet van de icoon nog maar ze hebben hem zeker in een nieuw jasje gehesen. Voor de echte Nike Air Max 90 liefhebbers is dit een variant dat je absoluut niet mag je laten lopen.

Nike Air Max 2090 | Closer look

Er zijn een aantal bekende aspecten hetzelfde gebleven op deze sneaker. De midsole, de mudguard en de heeltab hebben dezelfde look gekregen, maar zien er toch wat unieker en strakker uit. Ze beschikken dan ook over een zilveren kleur.

Naast de bekende aspecten zijn er ook nieuwe details toegevoegd. Ten eerste is de sneaker flexibeler en comfortabeler. De Air bubble is 200 procent groter geworden dan de eerste versie van dit model en is medeverantwoordelijk voor deze comfort. De upper heeft een strakke look gekregen. Bovenop deze upper hebben ze ook een uitgelijnde Swoosh geplaatst. De tong en de sockliner zijn zwart gekleurd. Om het af te maken beschikt deze sneaker nog over kleine rode en blauwe details.

Samen met deze colorway zullen er nog vele colorways gaan releasen. Hoe deze colorways er echter uit komen te zien is helaas nog niet bekend. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten zodat je geen enkel nieuwtje mist!


air max 90
air max 90
air max 90
air max 90
air max 90
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article