Treed toe tot de wereld van Air met de nieuwe Nike Air Max 90 FlyEase

Iedereen wil tegenwoordig snel en gemakkelijk in zijn dagelijkse sneakers stappen. Nike heeft dit mogelijk gemaakt met de FlyEase technologie. Ze hebben de technologie verwerkt op het iconische Air Max 90 model. Ter ere van het dertig jarig bestaan van de Air Max 90, combineert de sneaker de geschiedenis van het ontwerp uit 1990 met FlyEase technologie.

Hoe werkt het nou precies? Heel simpel eigenlijk, namelijk door een flexible hiel die instort wanneer je in je schoenen stapt. Zodra je de sneaker aanhebt klikt de hiel vervolgens weer terug op zijn plek. Het idee achter de Air Max 90 FlyEase is dat mensen hun veters niet telkens hoeven te strikken, maar dat je simpel en snel je sneaker aantrekt.

Tinker Hatfield was co-ontwerper van de sneaker en zei dat ze iets wilde creëeren dat iets nieuws bracht op een oude klassieker. Ook zijn broer, Tobi Hatfield, heeft meegewerkt aan het project. De sneaker verschijnt in meerdere kleuren, waaronder een genderneutrale colorway die is geïnspireerd op de Nike Zoom PV III. De Zoom PV III was de eerste en enige samenwerking tussen de gebroeders Hatfield.

Nike’s Air Max 90 is de meest recente sneaker die beschikt over de handige technologie. Sinds het debuut van de FlyEase technologie is de technologie al in meer dan 20 verschillende schoenstijlen verschenen.

Op 9 maart 2020 zal de Nike Air Max 90 FlyEase verschijnen in een neutrale colorway. Ook komt de sneaker zowel uit voor volwassenen als voor de kleine sneakerheads! Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike Air Max 90 GS FlyEase 'Blue'

CV0526-101 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 FlyEase 2
Nike Air Max 90 FlyEase 2
Images by Nike

Previous ArticleNext Article