Skip to content
Upcoming

Nog een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid!

21 januari 2020 16:10
Nog een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid!

Er is weer een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid verschenen! Naast dat er al een hoop releases geweest zijn in de afgelopen weken van de populaire sneaker, staan er ook nog een hele boel op de planning. Niet alleen te gekken colorways worden binnenkort gereleased maar er komen ook nog toffe samenwerkingen aan. Een release van de Air Jordan 1 die al gepland staat is bijvoorbeeld de Air Jordan 1 Zoom ‘Racer Blue’. Deze zal op 31 januari 2020 verschijnen!

De Air Jordan 1 is een sneaker die voor het eerst in 1985 verscheen. De sneaker die onderdeel is van Nike, is begonnen als basketbalschoen. De AJ 1 werd eigenlijk gemaakt voor de basketballer Michael Jordan. Nu is het misschien wel een van de populairste lifestyle sneakers in de sneaker scene. Naast sneakers heeft Jordan ook kleding voor heren, dames en kinderen.

Air Jordan 1 Mid | BQ6472-602

Er zijn al veel opvallende colorways van Air Jordan 1 verschenen. Dit keer is de sneaker lichtroze. De toebox, veters en de Swoosh beschikken over een zwarte kleur. Wat deze colorway zo speciaal maakt is de heel van de sneaker. Die zal namelijk een zilver glimmende kleur krijgen! Scroll naar beneden en bekijk de sneaker!

Wanneer deze sneaker gereleased zal worden is nog onbekend. De prijs en waar de sneaker verkrijgbaar is, is ook nog onbekend. Houd onze social media en de releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste releases en nieuwtjes!


Air Jordan 1 Mid 'Pink'

BQ6472-602 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike