Skip to content
Upcoming

Een kleurige Nike SB Dunk High maakt zich klaar voor een release

21 januari 2020 17:15
Een kleurige Nike SB Dunk High maakt zich klaar voor een release

Nike SB is 2020 goed begonnen met de releases van onder andere de Nike SB Zoom Blazer Mid ‘Black’ en de Paul Rodriguez x Nike SB Dunk High. Het ziet er nu naar uit dat Nike SB de Dunk High-lijn zal uitbreiden met de kleurrijke ‘Spectrum’ colorway.

De Nike SB Dunk debuteerde in 1985 en werd ontworpen door Peter Moore, één van de meest invloedrijke ontwerpers in de geschiedenis van Nike. Wat de Dunk zo anders maakte dan andere sneakers waren de eindeloze kleuren die gebruikt worden. Langzamerhand wordt de Nike SB Dunk ook steeds populairder. De geruchten gaan ook rond dat er op 29 februari 2020 een Travis Scott x Nike SB Dunk Low zal uitkomen.

Nike SB Dunk High ‘Spectrum’ | Details

Deze uitvoering op het Dunk High model is perfect voor de lente, omdat de sneaker over meerdere pasteltinten beschikt. Op het bovenwerk van de linkerschoen zijn verschillende tinten als oranje, lichtblauw, donkerblauw en beige te vinden. Deze kleuren zijn verwerkt in meerder overlays. Als we naar de rechterschoen kijken, kijken we naar andere kleuren. Hier zien we pastelgroene kleuren op de tenen en witte panelen op de zijkanten. Dankzij de pastelkleuren springt de donkere Swoosh er echt uit. De gum outsole maakt de sneaker helemaal af.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt van de Nike SB Dunk High ‘Spectrum’. Wij verwachten dat de sneaker ergens in maart 2020 zal droppen. Scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de sneaker en houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws over sneakers.


Nike SB Dunk High
Nike SB Dunk High
Nike SB Dunk High
Images by @nikesbornothing