sacai x Nike komen met een verbazingwekkende nieuwe sneaker

2019 was een geweldig jaar voor sacai. Dit kwam grotendeels door de indrukwekkende samenwerking met Nike. Samen brachten zij meerdere colorways op het LDWaffle model en de Blazer Mid. Nu is er een nieuwe samenwerking opgedoken van sacai x Nike. Samen hebben zij opnieuw hun creativiteit losgelaten en hebben ze een opvallende sneaker neergezet, namelijk de sacai x Nike Vapor Waffle. Lees verder voor meer info!

Tijdens de Paris Fashion Week afgelopen weekend werd het nieuwe model voor het eerst gepresenteerd. Samen hebben zij een sacai x Nike Vapor Waffle neergezet. In totaal komen er drie verschillende colorways van de sneaker. Zo zal er een ‘Black/Summit White/Pure Platinum’ colorway droppen, maar ook een ‘Sail/Sport Fuchsia/Light Bone/Game Royal’ en een ‘String/Black/Villain Red/Neptune Green’ colorway.

In 2019 kwamen sacai x Nike ook samen om twee geweldige sneakers neer te zetten. Zo gaven ze de LDWaffle en de Blazer Mid geweldige transformaties die enorm gewild waren. Er verschenen meerdere colorways op beide modellen en ze waren allemaal binnen no-time uitverkocht!

sacai x Nike Vapor Waffle | Closer Look

Als je de sneaker van dichterbij bekijkt zul je al snel zien dat er gebruik is gemaakt van verschillende soorten materiaal. Zo zien we de materialen mesh, nubuck, suède terug, maar ook een soort zijden-achtig textiel op de Swoosh. Ook zagen we weer dubbele details terug komen, zoals een dubbele Swoosh, dubbele veters en een dubbele tong. Deze dubbele details zagen we ook op de twee andere samenwerkingen in 2019. Als we iets verder naar beneden afdwalen zien we een opvallende zool. De sneaker beschikt namelijk over een dubbel gestapelde midsole. Deze zool lijkt een beetje op die van de Nike Zoom Pegasus Turbo.

Helaas is er nog niet een officiële releasedatum bekend gemaakt, maar houd goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws over deze samenwerking. Scroll naar beneden voor een first look van de sneaker!


sacai x Nike Vapor
sacai x Nike Vapor
sacai x Nike Vapor
Images by @michael_lamjc

Previous ArticleNext Article