De eerste foto’s zijn opgedoken van de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Flax’ en ‘Sulpher’

Kanye West gaat op het moment keihard met adidas. De ene na de andere colorway zien we verschijnen en zijn creativiteit is nog lang niet op. Dit keer zijn er beelden vrijgegeven van twee gele colorways op het adidas Yeezy BOOST 350 V2 model. Een colorway hebben we al voorbij zien komen maar daar waren nog niet zulke goede foto’s van gelekt. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze colorways er in-hand gaan zien!

De eerste colorway waar we het over gaan hebben is de ‘Flax’ colorway. Een tijdje werd hij al aangekondigd maar hoe hij er exact zou komen te zien was nog een raadsel. Daarnaast hebben we de ‘Sulpher’ colorway. Deze colorway hebben we nog niet eerder gezien maar je mag hem ook zeker niet missen.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Flax’ / ‘Sulpher’ | Closer look

Als we gaan kijken naar de ‘Sulpher’ zien we dat de gehele upper een gele kleur heeft gekregen. Dit geldt tevens ook voor de zool. Daarnaast heeft de bekende band die ze over de upper hebben geplaatst een reflecterende gloed gekregen. Ten slotte hebben ze de sockliner een oranje kleur gegeven. Hierdoor krijgt de sneaker extra dimensie. De ‘Flax’ colorway beschikt daarnaast ook over een geheel gele upper. Sterker nog, de hele sneaker is geel van kleur. Echter hebben ze bij deze sneaker een transparante band op de upper geplaatst inplaats van een reflecterende.

Beide colorways zullen waarschijnlijk ergens in 2020 uit gaan komen. Wanneer dit precies gaat gebeuren kunnen we helaas nog niet vetellen. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houdt zodat geen enkel release mist!


adidas Yeezy Boost 350 V2 Sulphur Release Date
adidas Yeezy Boost 350 V2 Sulphur Release Date
Images by: yeezyseason2

adidas Yeezy Boost 350 V2 Flax Release Date Price
adidas Yeezy Boost 350 V2 Flax Release Date Price
adidas Yeezy Boost 350 V2 Flax Release Date
Images by: Yeezy Mafia

Previous ArticleNext Article