De Air Jordan 13 ‘Chinese New Year’ zal later deze week ook verkrijgbaar zijn bij ons in Europa!

Bij de ‘Chinese New Year’ colorways is het ieder jaar maar weer de vraag of ze in ons kikkerlandje ook uit gaan komen. Aangezien het negen van tien keer colorways zijn die je niet kan laten schieten willen we het liefst dat ze natuurlijk allemaal hier komen. Helaas is dit dus niet altijd het geval maar we hebben goed nieuws! De Air Jordan 13 ‘Chinese New Year’ gaat hier wel uitkomen!

Aangezien er meerdere modellen een ‘Chinese New Year’ colorway gingen ontvangen hebben we en tijdje geleden een overzicht gemaakt van alle Nike ‘Chinese New Year’ colorways. Klik hier als je benieuwd naar dit overzicht!

Air Jordan 13 ‘Chinese New Year’ | CW4409-100

Het uiterlijk van de Air Jordan 13 ‘Chinese New Year’ is zeer uniek. Als we gaan kijken naar de outsole van de sneaker zien we dat deze roze is van kleur. Als we vervolgens iets naar boven gaan zien we dat zowel de midsole als de mudguard over een suède materiaal beschikken en dat ze in een donker beige kleur zijn aangebracht. Deze stof en kleur lopen helemaal door over de heel van de sneaker. De toebox en de tong van de sneaker beschikken over hetzelfde materiaal, maar hebben een lichtere kleur beige gekregen die ‘Ivory’ wordt genoemd. Vervolgens komen we aan bij het grootste deel van de upper. Deze laag is met een speciale 3D print aangebracht. Doormiddel van allemaal Chinese munten in een bepaald graphic patroon aan te brengen hebben ze een speciale en unieke look weten te creëren.

23 januari 2020 is eindelijk de releasedatum van deze sneaker. Dat is sneller dan je denkt! Het prijskaartje dat hier aankomt te hangen bedraagt €250,-. Houd ten slotte onze releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases!


Air Jordan 13 'Chinese New Year'

CW4409-100 · Prijs vanaf €262,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 13
Air Jordan 13
Air Jordan 13
Banner by: Big Cartel
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article