Binnenkort verschijnt er een nieuwe colorway op de Air Jordan 6 GS

Er zijn afbeeldingen opgedoken van een nieuwe opvallende colorway op de Air Jordan 6 GS. De sneaker verschijnt namelijk in een ‘Floral’ colorway voor de kleine sneakerheads onder ons! Lees snel verder voor meer informatie over deze opvallende sneaker!

In 1991 droeg Michael Jordan de Air Jordan 6 terwijl hij onderweg was naar zijn eerste NBA kampioenschap. Negen jaar later, in het jaar 2000, verschenen de eerste retro colorways en het Jumpman logo verving de ‘Nike Air’ branding. In 2002 verscheen voor het eerst een lage versie van de sneaker.

Air Jordan 6 GS ‘Floral’ | 543390-800

De sneaker is verwerkt in kleurenschema van geel, zwart en wit. Het bovenwerk van de sneaker beschikt voornamelijk over een zachte gele kleur gecombineerd met een donkere gele tint. Het meest opvallende detail is te vinden op de tong en dat is een bloem. Deze is ook verwerkt in een gele kleur met zwarte outlining. Op de bloem is een zwart Jumpman logo te vinden. De sneaker wordt afgemaakt door een witte/gele zool.

Volgens geruchten zal de Air Jordan 6 GS ‘Floral’ uitkomen op 6 februari 2020. Of dit de daadwerkelijke releasedatum is, is helaas nog niet bekend. Houd daarom tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten voor de laatste updates! Check hieronder de eerste foto’s van de nieuwe colorway.


Air Jordan 6 GS Floral Dynamic Yellow 543390-800 Release Date
Air Jordan 6 GS Floral Dynamic Yellow 543390-800 Release Date
Images by zsneakerheadz

Previous ArticleNext Article