UNDEFEATED en Kobe Bryant creëren samen meerdere colorways

In 2019 hebben Kobe Bryant en UNDEFEATED een collectie uitgebracht met allemaal verschillende Nike Kobe 4 Protro colorways. Het was zo’n groot succes dat de twee hebben besloten om nog een collectie te gaan uitbrengen! Ditmaal gaat dat alleen gebeuren met de Nike Kobe 5 Protro. Scrol naar beneden als je benieuwd bent naar deze pack!

UNDEFEATED x Nike Kobe 5 Protro | Closer look

Binnen deze collectie zullen er drie colorways verschijnen. Helaas zijn er nog geen foto’s verschenen. Gelukkig weten we wel hoe de colorways gaan heten dus hebben we al een indicatie van hoe ze er ongeveer uit gaan zien. De eerste colorway gaat een Multi Color colorway ontvangen met Metallic Gold details. Dit geldt ook voor de tweede colorway maar hier zullen nog Field Purple kleurige accenten aan toegevoegd worden. Ten slotte hebben we de laatste colorway die wederom Metallic Gold accenten gaat ontvangen maar met een witte kleur en Rapid Teal details.

Naar verwachting moeten we nog wel even geduld hebben voor dat deze collectie gaat uitkomen. Ze zullen namelijk tussen september 2020 en december 2020 releasen. Houd onze releasekalender goed in de gaten om er achter te komen wanneer dit precies gaat gebeuren.


Undefeated x Nike Kobe 5 Protro Release Date
Image by: PY_RATES

Previous ArticleNext Article