Welk model gaan UNION en Jordan Brand dit keer uitbrengen?

In 2018 stond de hele sneaker wereld versteld toen de UNION X Air Jordan 1 colorways werden gedropt. Op dit moment staan ze ook nog steeds bekend als een van de meest gehypte sneakers van de afgelopen 10 jaar. Het is daarom ook fantastisch nieuws dat ze wederom een samenwerking zijn aangegaan. Dit keer is de kans wel groot dat het geen Air Jordan 1 gaat zijn.

De eigenaar van UNION, Chris Gibbs, zei in een interview dat er zeker een nieuwe samenwerking met Jordan Brand aan zat te komen. Het was echter nog niet bekend welk model ze hiervoor gingen gebruiken. Hij vertelde alleen dat hij interesse had om een colorway te creëren voor op een Air Jordan 4 model. Dit was alleen nog niet honderd procent zeker.

Op social media heeft de eigenaar gelukkig al wat meer bekend gemaakt. Toen iemand aan hem vroeg wanneer de volgende Air Jordan samenwerking eraan zat te komen reageerde hij ‘Soon…’. Vervolgens werd er gevraagd welk model ze hiervoor gingen gebruiken en toen reageerde hij met: ‘Gotta do your googles… we’ve already announced which model it’ll be’. Dat betekent dat er dus toch echt een Air Jordan 4 aan zit te komen. Het kan niet anders dan dat hij er fantastisch uitgaat zien.

Helaas zijn er nog geen beelden verschenen en is er dus ook nog geen releasedatum bekend gemaakt. De kans is echter gigantisch groot dat, dat eens deze dagen gaat gebeuren. Houd onze website daarom goed in de gaten zodat je niks mist!Previous ArticleNext Article