Virgil Abloh is gespot in een nieuwe Off-White™ x Nike Air Force 1 Low colorway

Virgil Abloh is verschenen in een colorway waar heel veel mensen over zitten te dromen. Tijdens de Paris Fashion Week hield hij een show voor de Off-White™ FW20 lijn. Toen hij deze show presenteerde had hij een nieuwe colorway aan van de Off-White™ x Nike Air Force 1 Low. Hij lijkt op een colorway die we al eerder voorbij hebben zien komen maar beschikt toch over nieuwe details. Scrol naar benden als je benieuwd hoe deze colorway eruit ziet!

Off-White™ x Nike Air Force 1 Low | Closer look

Virgil heeft eigenlijk het concept van de Off-White™ x Nike Air Force 1 ‘MCA’ gepakt en heeft hier een geheel nieuwe draai aangegeven. De upper van deze sneaker behoudt nog steeds zijn blauwe opvallende kleur met unieke zilveren Swoosh. Echter heeft hij ditmaal, inplaats van een blauwe zool, een zwarte zool aangebracht. Daarnaast heeft hij een belangrijk detail van de Off-White™ x Nike Dunks gepakt. Namelijk de veters over de gehele upper heen. Bij deze colorway heeft hij witte veters op de standaard manier aangebracht en blauwe veters gebruikt voor over de upper.

Virgil is natuurlijk in deze sneaker gespot, het is dan ook nog niet bekend of deze colorway gaat releasen in de toekomst. Zodra hier meer informatie over vrijgegeven gaat worden ben jij de eerste die hier achter gaat komen! Daar moet je alleen maar onze releasekalender voor in de gaten te houden!


Off-White Nike Air Force 1 Low Blue 2020 Release Date
Off-White Nike Air Force 1 Low Blue 2020 Release Date
Off-White Nike Air Force 1 Low Blue 2020 Release Date
images by: special____project


Previous ArticleNext Article