Komt Don C wederom met een nieuwe Air jordan 2?

Het is nog maar een paar dagen geleden dat het bekend werd dat Don C en Nike wederom een samenwerking waren aangegaan. In deze samenwerking komen ze met een strakke Nike Air Force 1 High colorway. Nu is het al zover voor nog een sneaker! Er zijn namelijk beelden opgedoken van een nieuwe Air Jordan 2. Het is niet de eerste keer dat hij een eigen draai heeft gegeven op dit model. Scrol naar beneden om erachter te komen hoe hij eruit komt te zien.

Just Don x Air Jordan 2 | De details.

Op zijn Instagram account heeft Don C een kleine teaser vrijgegeven van een aantal paartjes. Of dat deze colorways daadwerkelijk gaan releasen is dan ook nog niet bekend. Als we gaan kijken naar de Air Jordan 2 kunnen we eruit opmaken dat hij een witte kleur zal ontvangen en beschikt over een hoge kwaliteit lederen upper. Tot zover kun je nog zien dat er rode en grijze details aanwezig zullen zij op deze sneaker. Helaas zien we verder nog niet zoveel maar we verwachten dar er binnenkort meer informatie vrijgegeven gaat worden.

Het is daarom ook van uiterst belang dat je onze releasekalender goed in de gaten houd. Dan mis je ook geen actuele nieuwtjes en ben je up to date met alle aanstaande releases.


Image by: @chicagodonc

Previous ArticleNext Article