Een mogelijke releasedatum van de Travis Scott x Nike SB Dunk Low is bekend

Het is al een tijdje bekend dat misschien wel de grootste rapper van dit moment, Travis Scott, een nieuwe samenwerking is aangegaan met Nike SB. In een recente videoclip van zijn laatste album, JACKBOYS, droeg hij namelijk een Nike SB Dunk die nog nooit eerder was gezien. Nu is er een mogelijke releasedatum bekend gemaakt van de Travis Scott x Nike SB Dunk Low. Lees verder voor meer informatie.

Travis Scott heeft al meerdere samenwerkingen met Nike achter de rug. Zo brachten ze samen meerdere Air Force 1’s uit, maar ook verschillende Air Jordan modellen. Elke samenwerking was binnen no-time uitverkocht en dat zal hoogstwaarschijnlijk ook met de aankomende sneaker gebeuren. De Travis Scott x Nike sneakers die tot nu toe zijn uitgebracht zijn nog verkrijgbaar via StockX voor hoge resell prijzen.

Travis Scott x Nike SB Dunk Low ‘Parachute Beige’ | CT5053-001

Als we wat meer aandacht besteden aan de sneaker zelf zien we dat het bovenwerk beschikt over een bandana-achtige print in een blauwe kleur. Deze print is verwerkt op overlays die zich bevinden op een beige geruite basis. Op de tong is het kenmerkende ‘Cactus Jack’ logo te vinden van Travis Scott. Cactus Jack is het label dat Travis Scott heeft opgericht. Wat ook opvalt aan de sneaker zijn de veters. Het lijkt er namelijk op dat deze zijn gemaakt van touw. Om de sneaker af te maken heeft de rapper gekozen voor een witte midsole en een crΓ¨me outsole.

Volgens geruchten zal de Travis Scott x Nike SB Dunk Low op 29 februari 2020 droppen voor €120,- via Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie en houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker!


Travis Scott x Nike SB Dunk Low

CT5053-001 · Prijs vanaf €1.887,-

Naar alle aanbieders
Scott x Nike SB
Scott x Nike SB
Scott x Nike SB
Scott x Nike SB
Images by @repgod888

Previous ArticleNext Article