Een nieuwe colorway van de Nike SB Zoom Blazer Mid is nu verkrijgbaar

Nike heeft een nieuwe colorway gedropt van de Nike SB Zoom Blazer Mid. Dit keer heeft de sneaker een rustige colorway gekregen die heel makkelijk te matchen is met vele kledingstukken, genaamd ‘Photon Dust’. Lees snel verder voor meer informatie!

De Nike Blazer is één van de oudste modellen van Nike. Van origine was de Blazer een basketbalschoen in 1973, maar de schoen werd al snel gedragen als casual sneaker en werd zelfs tijdens het skateboarden gedragen. Het silhouet wordt geprezen om zijn eenvoud en is al gebruikt voor meerdere geweldige samenwerkingen. Zo hebben de merken Supreme, Off-White en Stüssy al hun creativiteit losgelaten op het model. De laatste tijd brengt Nike ook verschillende colorways uit, zo verscheen laatst het ‘Hatch Pack’.

Nike SB Zoom Blazer Mid ‘Photon Dust’ | 864349-005

Als je kijkt naar de sneaker zul je zien dat het ontwerpteam de sneaker een minimalistische colorway heeft gegeven. De basisconstructie bestaat uit textured suède en is verwerkt in een rustige tint van grijs. Op deze suède basis zijn lederen overlays te vinden in een ‘Light Cream’ kleur. Zo zijn de Swoosh en heel tab verwerkt in deze kleur. Onder de upper loopt een witte midsole met een bruine overlay op de voorkant van de midsole.

De Nike SB Zoom Blazer Mid ‘Photon Dust’ is nu verkrijgbaar via 24/7 Premium Store en 43Einhalb. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €84,99. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike SB Blazer 'Photon Dust'

864349-005 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Zoom Blazer
Nike SB Zoom Blazer
Nike SB Zoom Blazer
Images by 43Einhalb

Previous ArticleNext Article