De Paul Rodriguez X Nike SB Dunk High komt bijna uit!

De samenwerking tussen de skateboarder Paul Rodriguez en Nike SB staat al bijna voor de deur. Ze hebben een ontzettend strakke colorway gecreëerd op de Nike SB Dunk High en wij willen je er dan ook aan herinneren dat je deze colorway absoluut niet mag laten schieten! Scroll naar beneden om erachter wanneer dit precies gaat plaatsvinden.

Paul Rodriguez Jr. zoon van comedian Paul Rodriguez, is een Mexicaans-Amerikaanse skateboarder die al verschillende dingen heeft gedaan voor de skate cultuur. Nike SB is daar een onderdeel van. Echter had hij dus nog een droom, namelijk bokser worden. Zijn liefde voor het Mexicaanse worstelen heeft hij dan ook in deze sneaker verwerkt en het ziet er ontzettend strak uit.

Paul Rodriguez X Nike SB Dunk High | CT6680-100

Om te beginnen heeft de sneaker een geheel wit kleurige upper. De outlining op de sneaker is aangebracht met een dikke rode rand. De buitenste Swoosh heeft tevens groene kleur gekregen. Deze kleuren bij elkaar vormen de kleuren van de Mexicaanse vlag. Deze kleuren zijn dan ook aangebracht op de outsole van de sneaker. Om het af te maken hebben ze nog een aantal worstel details aangebracht. Waaronder de Championship Belt lace lock en de tongtab.

De releasedatum van deze beauty staat op dit moment op 18 januari 2020. Vanaf €115,- kunnen ze al van jou zijn. Check hieronder naar gedetailleerde foto’s van deze sneaker en kom erachter dat je hem niet kan laten schieten! Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


Paul Rodriguez x Nike SB Dunk High

CT6680-100 · Prijs vanaf €190,-

Naar alle aanbieders
nike sb dunk high paul rodriguez p rod white red green boxing mexico mexican CT6680 100 release date info photos price
nike sb dunk high paul rodriguez p rod white red green boxing mexico mexican CT6680 100 release date info photos price
nike sb dunk high paul rodriguez p rod white red green boxing mexico mexican CT6680 100 release date info photos price
nike sb dunk high paul rodriguez p rod white red green boxing mexico mexican CT6680 100 release date info photos price
Paul Rodriguez Nike SB Dunk High Boxing CT6680-100 Release Date
Paul Rodriguez Nike SB Dunk High Boxing CT6680-100 Release Date
Paul Rodriguez Nike SB Dunk High Boxing CT6680-100 Release Date
Paul Rodriguez Nike SB Dunk High Boxing CT6680-100 Release Date
Paul Rodriguez Nike SB Dunk High Boxing CT6680-100 Release Date
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article