Aankomende zaterdag 18 januari 2020 dropt de Air Jordan 1 High Retro ‘Black Satin’

In 2020 is er tot nu toe geen enkele Air Jordan 1 High uitgekomen, maar hier komt aankomende zaterdag verandering in. Op zaterdag 18 januari 2020 komt er namelijk een nieuwe colorway uit op het Air Jordan 1 High Retro model uit genaamd ‘Black Satin’.

Voor het aankomende jaar staan er al behoorlijk wat Air Jordan releases gepland. Zo zien we op 7 februari 2020 de Air Jordan 1 High Retro ’85 ‘Varsity Red’. Ook komt op 22 februari 2020 de Air Jordan 4 ‘Black Cat’ uit. Al met al komen er in 2020 enorm veel Jordans uit waar we naar kunnen verlangen. Ben jij benieuwd naar welke Jordans er nog meer uitkomen? Check dan onze Releasekalender om op de hoogte te blijven van de laatste Jordan Releases.

Air Jordan 1 High Retro ‘Black Satin’ | 555088-060

De sneaker is verwerkt in een pikzwarte kleur en gemaakt van verschillende materialen. Deze materialen zijn als overlappende lagen geplaatst. Zo hebben de ontwerpers gebruik gemaakt van de materialen satijn en leer. Deze mix van materialen werd ook al gebruikt op de ‘Black Toe’ en ‘Shattered Backboard’ colorways. Wel is het de eerste keer dat er gebruik gemaakt word van deze mix in combinatie met de tonale kleuren. Verder beschikt de sneaker over rode veters, een rood Wings logo en rode branding op de tong.

Op zaterdag 18 januari 2020 zal de Air Jordan 1 High ‘Black Satin’ droppen via onder andere Nike en geselecteerde Nike retailers als 43Einhalb. De sneaker zal niet alleen voor volwassenen uitkomen, maar ook voor de kids! Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers te checken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over sneakers.


Air Jordan 1 High Retro 'Black Satin'

555088-060 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Retro High OG GS ‘Black Satin’

575441-060 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High
Air Jordan 1 High
Images by 43Einhalb

Previous ArticleNext Article