Nike brengt samen met de MLB een Air Max 97 uit! 40

In het begin van 2020 is Nike een samenwerking aangegaan met de MLB. Speciaal voor deze gelegenheid kon het natuurlijk niet achterblijven dat Nike een sneaker ging creëren die geheel in het teken staat van Baseball. Dit is natuurlijk gebeurd en de Nike Air Max 97, die ze gaan gebruiken, ziet er werkelijk ontzettend strak uit. Scroll naar benden als je meer te weten wilt komen over deze sneaker.

Ik snap het als je denkt, wat is in vredesnaam de MLB. MLB staat voor Major League Baseball. Dit is de hoogste Baseball competitie in de Verenigde Staten en Canada. In totaal nemen er 30 clubs deel aan deze competitie. Samen met Nike moeten ze wel nog meer fantastische dingen uitbrengen en daarom kijken we er ook zeker naar uit!

Nike Air Max 97 ‘Baseball’ | Closer look

Als we gaan kijken naar de sneaker zien we dat het een subtiele colorway is die toch heel erg opvalt. Om te beginnen hebben ze de upper verdeeld in lagen. De mudguard hebben ze aangebracht met een rode kleur en beschikt over verschillende stitching lagen. Hierboven bevindt zich een oranje dunne rand en nog een dunne gele rand. De rest van de upper hebben ze aangebracht met een zwarte kleur. Om de sneaker wat meer te laten poppen hebben ze de binnenkant van de tong en de eyestays ook een gele kleur gegeven. Daarnaast hebben ze een plaatje van een Baseball court en een Swoosh op de insole geplaatst. Om het helemaal af te maken hebben ze ten slotte een zwarte zool geplaatst.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt. De kans is wel groot dat deze zeer snel gaat komen en dat hij ook binnen de kortste keren gaat releasen. Houd daarom onze releasekalender goed in de gaten!


Nike Air Max 97 'Baseball'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date MLB
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date MLB
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date MLB
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article

Er zijn eindelijk goede foto’s van de StrangeLove X Nike SB Dunk Low 4

Dat StrangeLove Skateboards een samenwerking met Nike SB aangaat is natuurlijk al een tijdje bekend. Maar eindelijk hebben we nu betere foto’s waarop de sneaker goed te beoordelen is. En we kunnen nu al niet wachten op de release van de StrangeLove X Nike SB Dunk Low!

StrangeLove staat bekend om zijn excentrieke en kleurrijke decks. Vaak sieren de meest bizarre en uitgewerkte designs de skateboards. Vandaar dat ook een collaboration tussen het merk en Nike SB zeker een leuke sneaker op kan leveren.

StrangeLove X Nike SB Dunk Low

Dat de sneaker uniek is geworden is een ‘understatement’! Met een nagenoeg roze upper is het een echte eye-catcher die je niet snel zal vergeten. De overlays van de sneaker kom in een lichte kleur roze en zijn gemaakt van suède. De underlays zijn dan weer gemaakt van een lichte tint beige. Deze panelen komen in een stof die wat weg heeft van velour. Natuurlijk kan het niet dat er geen gek design element van StrangeLove op zit. Zo zit er op de hak een schedel en hart design element. Verdere StrangeLove branding is te vinden op de tong label.

De sneaker word in februari van dit jaar verwacht, meer info zal snel volgen. Check hier onder de nieuwe foto’s van dit aanstaande pareltje en vergeet niet de releasekalender in de gaten te houden.


StrangeLove Nike SB Dunk
StrangeLove Nike SB Dunk
StrangeLove Nike SB Dunk

Een kleurige Nike SB Dunk High maakt zich klaar voor een release 9

Nike SB is 2020 goed begonnen met de releases van onder andere de Nike SB Zoom Blazer Mid ‘Black’ en de Paul Rodriguez x Nike SB Dunk High. Het ziet er nu naar uit dat Nike SB de Dunk High-lijn zal uitbreiden met de kleurrijke ‘Spectrum’ colorway.

De Nike SB Dunk debuteerde in 1985 en werd ontworpen door Peter Moore, één van de meest invloedrijke ontwerpers in de geschiedenis van Nike. Wat de Dunk zo anders maakte dan andere sneakers waren de eindeloze kleuren die gebruikt worden. Langzamerhand wordt de Nike SB Dunk ook steeds populairder. De geruchten gaan ook rond dat er op 29 februari 2020 een Travis Scott x Nike SB Dunk Low zal uitkomen.

Nike SB Dunk High ‘Spectrum’ | Details

Deze uitvoering op het Dunk High model is perfect voor de lente, omdat de sneaker over meerdere pasteltinten beschikt. Op het bovenwerk van de linkerschoen zijn verschillende tinten als oranje, lichtblauw, donkerblauw en beige te vinden. Deze kleuren zijn verwerkt in meerder overlays. Als we naar de rechterschoen kijken, kijken we naar andere kleuren. Hier zien we pastelgroene kleuren op de tenen en witte panelen op de zijkanten. Dankzij de pastelkleuren springt de donkere Swoosh er echt uit. De gum outsole maakt de sneaker helemaal af.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt van de Nike SB Dunk High ‘Spectrum’. Wij verwachten dat de sneaker ergens in maart 2020 zal droppen. Scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de sneaker en houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws over sneakers.


Nike SB Dunk High
Nike SB Dunk High
Nike SB Dunk High
Images by @nikesbornothing

Nog een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid! 15

Er is weer een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid verschenen! Naast dat er al een hoop releases geweest zijn in de afgelopen weken van de populaire sneaker, staan er ook nog een hele boel op de planning. Niet alleen te gekken colorways worden binnenkort gereleased maar er komen ook nog toffe samenwerkingen aan. Een release van de Air Jordan 1 die al gepland staat is bijvoorbeeld de Air Jordan 1 Zoom ‘Racer Blue’. Deze zal op 31 januari 2020 verschijnen!

De Air Jordan 1 is een sneaker die voor het eerst in 1985 verscheen. De sneaker die onderdeel is van Nike, is begonnen als basketbalschoen. De AJ 1 werd eigenlijk gemaakt voor de basketballer Michael Jordan. Nu is het misschien wel een van de populairste lifestyle sneakers in de sneaker scene. Naast sneakers heeft Jordan ook kleding voor heren, dames en kinderen.

Air Jordan 1 Mid | BQ6472-602

Er zijn al veel opvallende colorways van Air Jordan 1 verschenen. Dit keer is de sneaker lichtroze. De toebox, veters en de Swoosh beschikken over een zwarte kleur. Wat deze colorway zo speciaal maakt is de heel van de sneaker. Die zal namelijk een zilver glimmende kleur krijgen! Scroll naar beneden en bekijk de sneaker!

Wanneer deze sneaker gereleased zal worden is nog onbekend. De prijs en waar de sneaker verkrijgbaar is, is ook nog onbekend. Houd onze social media en de releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste releases en nieuwtjes!


Air Jordan 1 Mid 'Pink'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike