Nike brengt samen met de MLB een Air Max 97 uit!

In het begin van 2020 is Nike een samenwerking aangegaan met de MLB. Speciaal voor deze gelegenheid kon het natuurlijk niet achterblijven dat Nike een sneaker ging creëren die geheel in het teken staat van Baseball. Dit is natuurlijk gebeurd en de Nike Air Max 97, die ze gaan gebruiken, ziet er werkelijk ontzettend strak uit. Scroll naar benden als je meer te weten wilt komen over deze sneaker.

Ik snap het als je denkt, wat is in vredesnaam de MLB. MLB staat voor Major League Baseball. Dit is de hoogste Baseball competitie in de Verenigde Staten en Canada. In totaal nemen er 30 clubs deel aan deze competitie. Samen met Nike moeten ze wel nog meer fantastische dingen uitbrengen en daarom kijken we er ook zeker naar uit!

Nike Air Max 97 ‘Baseball’ | Closer look

Als we gaan kijken naar de sneaker zien we dat het een subtiele colorway is die toch heel erg opvalt. Om te beginnen hebben ze de upper verdeeld in lagen. De mudguard hebben ze aangebracht met een rode kleur en beschikt over verschillende stitching lagen. Hierboven bevindt zich een oranje dunne rand en nog een dunne gele rand. De rest van de upper hebben ze aangebracht met een zwarte kleur. Om de sneaker wat meer te laten poppen hebben ze de binnenkant van de tong en de eyestays ook een gele kleur gegeven. Daarnaast hebben ze een plaatje van een Baseball court en een Swoosh op de insole geplaatst. Om het helemaal af te maken hebben ze ten slotte een zwarte zool geplaatst.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt. De kans is wel groot dat deze zeer snel gaat komen en dat hij ook binnen de kortste keren gaat releasen. Houd daarom onze releasekalender goed in de gaten!


Nike Air Max 97 'Baseball'

CT4525-001 · Prijs vanaf €183,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date MLB
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date MLB
Nike Air Max 97 Baseball Black Red Yellow CT4525-001 Release Date MLB
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article