Is er een nieuwe KITH x New Balance samenwerking onderweg?

Het ziet er naar uit dat er een nieuwe samenwerking tussen KITH x New Balance onderweg is. Op Instagram deelde Ronnie Fieg een foto van een kleurrijke New Balance 1700. Als caption had hij er ‘2020 1700 0131’. Wat inhoud dat de sneaker op 31 januari 2020 zal uitkomen.

KITH is in 2011 opgericht door Ronnie Fieg, een belangrijk persoon in de sneakerwereld die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de scene. KITH heeft vijf fysieke winkels die zijn ontworpen in samenwerking Snarkitecture, omdat ze grenzen proberen te verleggen om de klanten een volledige, unieke ervaring te bieden. KITH beschikt over een groot scala aan premium producten. Veel eigen producten, maar ook andere merken. Ook heeft het merk al meerdere samenwerkingen achter de rug, bijvoorbeeld met Levi’s, adidas en Coca Cola.

KITH x New Balance 1700 ‘Multicolor’ | Details

Ronnie Fieg deelde op Instagram een in-hand foto van de kleurrijke sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van suède en veel overlappende lagen. Elke laag heeft ook zijn eigen kleur. Zo zie je de kleuren paars, blauw, roze, geel en grijs. Op de zijkanten zie je de kenmerkende ‘N’ branding van New Balance. Gek genoeg is er geen KITH branding te vinden op het bovenwerk. Op de paarse tong is ‘1700’ branding te vinden in een witte kleur, terwijl hierop witte veters rusten. Onder de kleurrijke upper loopt een witte midsole en een zwarte outsole.

Op 31 januari 2020 zal de KITH x New Balance 1700 ‘Multicolor’ uitkomen. Helaas is er nog geen prijskaartje van de sneaker bekend. Houd Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws. Scroll naar beneden om de in-hand foto te kijken van Ronnie Fieg!


KITH x New Balance
Image by Ronnie Fieg

Previous ArticleNext Article