Don C en Nike komen met een Air Force 1 voor het All Star Weekend!

Het All Star Weekend in NBA zit er alweer aan te komen en dat betekent altijd dat er weer een hoop mooie paartjes uit zullen komen. Ditmaal heeft Nike weer een sneaker gecreëerd speciaal voor dit evenement. Dit hebben ze natuurlijk gedaan met Don Crawler, ook wel bekend als Don C. Het model dat ze hebben gebruikt is de Nike Air Force 1 High en de sneaker beschikt over fantastische details.

Don Crawler is modeontwerper die geboren en getogen is in Chicago. Aangezien het All Star Weekend dit jaar in Chicago gehouden gaat worden was dit dus een match made in heaven. In 2011 heeft hij het merk ‘Just Don’ opgericht en de rest is werkelijk geschiedenis. Hij heeft al verschillende fantastische samenwerkingen gekend en het beloofd dan ook een fantastische colorway te worden.

Don C x Nike Air Force 1 High ‘Chicago’ | De details

Zo op het blote oog lijkt het alsof de sneaker over een standaard colorway beschikt, maar niks is minder waar. Waar we het met z’n allen eens over kunnen zijn is dat de gehele sneaker een lichtblauwe kleur heeft gekregen. De upper beschikt daarnaast over een lederen stof. Dit veranderd echter op de heel van de sneaker. Daar gaat het over op een plastic laag. Hier hebben ze met een 3D effect ook de naam Nike in weten te creëren. Tevens hebben ze aantal orde details aangebracht. Dit zie je op de midsole, de branding op de heel en op de tong, de sockliner en op de Swoosh boven de toebox. Om het af te maken hebben ze de vlag van Chicago op de binnenkant van de sneaker geplaatst.

Het ALL Star weekend vindt op 15 februari 2020 plaats. Dit is dus ook de datum dat deze sneaker gaan releasen. Of ze in Europa gaan verschijnen is nog niet zeker. Houd onze releasekalender goed in de gaten om hier achter te komen. Mocht dit niet het geval zijn, niet getreurd. Op platformen zoals StockX kun je deze sneaker alsnog bemachtigen!


Don C
Don C
Don C
Images by: Kristen Noel Crawley

Previous ArticleNext Article