sacai en Nike brengen ons een nieuwe sneaker in de herfst van 2020

Hoewel de nieuwe colorways nog niet zijn uitgekomen op de sacai x Nike LDWaffle, gaan er wel al nieuwe geruchten rond. Het ziet er namelijk naar uit dat sacai x Nike in de herfst van 2020 met een nieuwe sneaker komen, namelijk de sacai x Nike Vaporwaffle.

In 2019 verschenen de eerste sacai x Nike sneakers. Samen hadden zij hun creativiteit losgelaten op de LDWaffle en de Blazer Mid. Je kan de sneakers herkennen aan dubbele elementen, zoals de tong, Swoosh en zool. De samenwerking werd goed ontvangen en was binnen no-time uitverkocht.

Helaas zijn er nog geen foto’s opgedoken van de sacai x Nike Vaporwaffle. Wel is al bekend dat er vier verschillende colorways zullen uitkomen. Zo zullen we de ‘Tour Yellow’, ‘Villain Red’ en een ‘Sport Fuchsia’ colorway zien verschijnen. Ook komt er een wat simpelere colorway die beschikt over de kleuren zwart, wit en grijs. Aan de sneakers zullen waarschijnlijk prijskaartjes hangen van €180,-. Zoals we al zeiden komen de sneakers volgens geruchten in de herfst van 2020 uit. Houd onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Sacai Nike VaporWaffle Release Date
Image by @py_rates

Previous ArticleNext Article