De volgende PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 staat alweer op de planning!

De Koreaanse K-pop ster G-Dragon is een enige tijd geleden de samenwerking aangegaan met Nike. In November 2019 hebben ze samen dan ook een fantastische PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ uitgebracht. Deze sneaker ging als warme broodjes over de toonbank en het ziet er nu naar uit dat er weer een colorway aan zit te komen!

Het merk van de Koreaanse K-pop ster PEACEMINUSONE heeft al verschillende samenwerkingen achter de rug maar die in November met Nike was de eerste tussen de twee. Er is veel tijd gestoken in de release van deze Nike Air Force 1. Al helemaal omdat de K-Pop legende is ontslagen uit het Koreaanse leger.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 | De details

Net zoals de vorige colorway zal deze sneaker een zwarte kleur ontvangen voor de upper. Echter zal dit niet meer met een lederen materiaal gebeuren. Hij zal namelijk een suède upper ontvangen. Daarnaast beschikt hij over de uniekste details. Over de hele sneaker hebben rode stichting werk aangebracht die je je ook nog terug ziet komen op de Swoosh. Als we wat dieper op de Swoosh in gaan zien we een geometrisch patroon op de witte kleur. Er is dan ook nog een kleine Swoosh aangebracht op de Swoosh. Daarnaast hebben ze upper af gemaakt met witte details op de tongtab, de heeltab en de veters. Dan komen we aan bij de zool. De midsole heeft een zwarte kleur gekregen en de outsole een witte. Echter hebben ze de details op de midsole en de rand hier boven aangebracht met een witte kleur.

Hetgeen wat op dit moment bekend is, is dat deze beauty in 202 gaat uitkomen. Verder hebben ze nog niks bekend gemaakt. Wij achten de kans wel groot dat dit binnenkort gaat gebeuren. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houd zodat je niks mist over deze release!


G-Dragon PEACEMINUSONE Nike Air Force 1 2020 Release Date
Image by: solebyjc

Previous ArticleNext Article