De langverwachte Off-White x Nike Air Max 90 ‘University Red’ is onderweg 588

Er zijn geruchten opgedoken dat er een mogelijkheid is dat er dit jaar een nieuwe colorway uitkomt van de Off-White x Nike Air Max 90. De sneaker is verwerk in een rode kleur en dit zal de vierde colorway kunnen zijn van de Off-White x Nike Air Max 90‘s. Hoewel Virgil Abloh zei dat ‘The Ten’ collectie tot een einde was gekomen lijkt het er op dat er toch nog een colorway aankomt. Aangezien de Air Max 90 dit jaar dertig kaarsjes uitblaast, zou het zomaar zo kunnen zijn dat we binnenkort deze colorway zien verschijnen.

Eind 2017 verscheen de eerste colorway op de Off-White x Nike Air Max 90. Het ging om een witte colorway die echt razend populair was. De sneaker maakte onderdeel uit van Virgil Abloh zijn ‘The Ten’ collectie. Virgil’s ‘The Ten’ collectie bestond uit twee packs, het ‘REVEALING’ pack en het ‘GHOSTING’ pack. De AM90 maakte onderdeel uit van het ‘REVEALING’ pack. In het ‘REVEALING’ pack waren verder nog modellen te vinden als de Air Jordan 1, Blazer, Air Presto en de Air VaporMax.

Naast de witte colorway verschenen er ook nog twee andere colorways. Zo kregen we in februari 2019 ook een ‘Desert Ore’ colorway te zien en een ‘Black’ colorway. Ook deze twee colorways waren ongelofelijk populair. Om nu een paartje te kopen van deze drie colorways betaal je ook enorme resell prijzen. Als je toch graag een paartje wil hebben kan je ze via StockX bestellen!

Off-White x Nike Air Max 90 ‘University Red’ | AA7293-600

Helaas zijn er nog geen officiële foto’s naar buiten gekomen van de sneaker. Het bovenwerk is verwerkt in een mix van verschillende kleuren. Zo zien we de kleuren ‘University Red’ voorbij komen, maar ook de kleuren ‘Team Orange’, ‘Hyper Jade’ en ‘Bright Mango’. De sneaker beschikt over vele details, zoals een oranje Swoosh en op de zijkanten lopen Jade kleurige strips. Hoogstwaarschijnlijk zal de sneaker ook over de kenmerkende Off-White branding beschikken, zoals de tekst op de binnenkant van de sneaker, de zip tie en het oranje lipje op de Swoosh. Verder beschikt de sneaker over witte veters en natuurlijk ook over een zip tie. Als finishing touch zal de zool gemaakt zijn in een soort transparante zool in een bruine/roze kleur.

Volgens de geruchten zal de Off-White x Nike Air Max 90 ‘University Red’ in de zomer van 2020 uitkomen voor ongeveer €160,-. Houd Sneakerjagers tot die tijd goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over deze collab. Er zijn tot nu toe nog geen officiële foto’s opgedoken van de sneaker. Wel zijn er gephotoshopte foto’s naar buiten gekomen van hoe de sneaker er ongeveer komt uit te zien. Check deze foto’s hieronder.


Off-White Nike Air Max 90 University Red Team Orange Hyper Jade Bright Mango Release Info
Images by @johnnyskicks_

Previous ArticleNext Article

De Nike Air Structure Triax ’96 keert mogelijk terug 4

Wat zijn wij blij met dit nieuws! Er gaat namelijk een leak rond van een retro op de Nike Air Structure Triax 96! Het model kwam voor het eerst uit in 1991 in een infra-red en bright-blue colorway. De sneaker is gemaakt van de klassieke materialen. Als we kijken naar de foto’s van deze release kunnen we nog niet 100% zeggen dat deze release ook daadwerkelijk het daglicht zal zien.

Het bovenwerk van de sneaker is uitgevoerd inde klassieke kleuren, brigh blue, grey en white. Deze combinatie van kleuren is typerend voor de 90’s. Het bovenwerk rust op de standaard midsole alleen nu wel met een aantal kleurrijke details. 

Aangezien het hier nog om een leak gaat kunnen we helaas niet 100% zeker bevestigen dat deze release uit zal komen. Gezien de colorway denken wij wel dat als die uit gaat komen het richting de zomer zal zijn. 

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste nieuws. Ook bekijk je hier alle updates in de sneakerwereld en vindt je hier een complete overzicht met de sneakers die nog komen gaan. 

Air Structure Triax 96

30% korting op de Nike Air Max 90 ‘Rose’ 7

Het is alweer de vijfde dag van het ‘Sneaker Steal Festival’. En voor de line-up voor vandaag staat o.a. de Nike Air Max 90 ‘Rose’. Deze zomerse colorway op het klassieke model kan jij nu scoren met €30% korting bij Nike.com met de code: ‘NIKE30′.

In het begin van 2020 bracht Nike de nieuwe Air Max 90 Re-craft uit. Deze nieuwe versie van de Air Max 90 kwam dichterbij het originele ontwerp van het 30 jarige model. De colorways die op dit nieuwe model kwamen hadden dezelfde color blocking als 30 jaar geleden. Een van deze colorways was de heerlijke ‘Rose’ colorway.

De Nike Air Max 90 ‘Rose’ heeft een mooie samenstelling van leer, suede en mesh. Op de toebox en het gebied rondom de enkel is mooi wit mesh geplaatst. De mudguard, midfoot en Swoosh zijn gemaakt van licht grijs suede. De laatste layer op de sneaker is gemaakt van zwart leer. De gehele samenstelling van kleuren is exact hetzelfde als de Nike Air Max 90 ‘Infrared’. Roze hits zijn te vinden in de lace holders, logo op de hiel, logo in het leer en het gebied rondom de Air unit.

Je kan deze Nike Air Max 90 ‘Rose’ nu scoren met 30% korting bij Nike.com met de code: ‘NIKE30′. Je betaald dan niet de Full Price van €140,- maar slechts €98,- als je de code invoert tijdens het afrekenproces. Klik op de knop hier beneden om direct de sneaker te shoppen en bekijk ook onze Sneaker Steal Festival pagina om alle Steals en Deals te bekijken.


Nike WMNS Air Max 90 OG 'Rose'

CD0490-102 · Nu voor €140,-

Bekijken bij Nike
Images by Nike

Nike brengt ‘Greedy 2.0’ op Air Max 95 terug op 1 juni 15

Eindelijk, de Nike Air Max 95 waar we allemaal op hebben gewacht is weer terug. We hebben het natuurlijk over de Greedy colorway, en dit keer is de sneaker weer terug in een remix. Wat niet voor het eerst gebeurt, in 2015 kwam Nike namelijk voor het eerst met de Greedy colorway. Toen bestond de sneaker uit meer donkere kleuren die in combinatie kwamen met neon kleuren die geïnspireerd waren op de OG modellen. Nike doet het nu totaal anders, er is namelijk gekozen voor een witte bovenkant met OG neon kleuren. 1 juni is het eindelijk zo ver, lees dus snel verder voor alle informatie.

Nike Air Max 95 ‘Greedy 2.0’ | CJ0589-001

Om Nike Air Max 95 even in het zonnetje te zetten, omdat ze dit jaar alweer 25 jaar bestaat brengt het merk de Greedy terug. Maar toch, als je een kijkje neemt naar de Greedy in 2015, zie je toch veel verschil. Zo is er voor elk klein stukje toch gekozen om elk deel een andere kleur te geven. En dan bedoelen we alles, zelfs de Air unit! Wat je nog wel terug ziet, zijn de originele kleuren. Zo zie je neon geel, blauw, rood en turquoise terug. Zoals we al vertelden, is er gekozen voor een witte bovenkant. Die is voorzien van leder, mesh en suède. De veters zijn ook niet om te vergeten, die hebben namelijk een combinatie van zwart en wit gekregen. Deze is perfect voor de zomer.

Release info

Nog heel eventjes wachten dus, op maandag 1 juni zal het paar al droppen. Ze zullen dan verkrijgbaar zijn bij Nike en Nike retailers. Daar zullen ze verkrijgbaar zijn vanaf 159,- euro. Wees er op tijd bij, deze sneakers zijn behoorlijk gewild! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Max 95 'Greedy 2.0'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders
Images by: HighSnobiety