Nike komt met een zomerse colorway voor het Air Max 97 model

De afgelopen tijd is het vrij rustig als we spreken over nieuwe colorways op het Nike Air Max 97 model. Dit komt voornamelijk door het koude weer. Nu we langzamerhand richting de lente gaan zullen er waarschijnlijk steeds meer colorways naar buiten komen. We kunnen ons in ieder geval al verheugen op een nieuwe ‘White/Blue’ colorway.

In 1997 bracht Nike ons voor het eerst de Nike Air Max 97. Voor dit model hadden de ontwerpers hun inspiratie gehaald uit de ‘Bullet Trains’ in Japan. De AM 97 was de eerste Nike sneaker die beschikte over full length air. Dit betekend dat er onder de gehele upper een Air Unit loopt. Ook was het de eerste sneaker die ‘verborgen’ veters had.

Nike Air Max 97 ‘White/Blue’ | CT4526-100

Volgens ons is dit de perfecte colorway voor het overgangsseizoen. Onder de voet is een ijsblauwe zool te vinden met daarboven een geheel witte upper. Normaal gesproken staat er op de zijkant een mini-swoosh, maar dat is bij deze colorway niet het geval. Bij deze colorway staat er namelijk een witte vlamemoji. Verder is het bovenwerk volledig wit van kleur en beschikt de sneaker over de kenmerkende Nike branding.

Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de geweldige colorway en houd onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates, aangezien er nog geen officiële releasedatum is vastgesteld voor deze Air Max 97.


Nike Air Max 97 'White Hot'

CT4526-100 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Images by Nike

Previous ArticleNext Article