Foto’s van de Supreme x Nike Air Force 1 colorway zijn verschenen!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar er zijn nu eindelijk foto’s verschenen van een colorway tussen twee grote bedrijven in de sneaker en fashion wereld. We hebben het natuurlijk over Supreme en de gigant Nike. Binnen deze samenwerking hebben ze gekozen voor het Nike Air Force 1 model. Eigenlijk kun je met dit model nooit fout zitten dus het beloofd weer een strakke colorway te worden.

Supreme x Nike Air Force 1 Low | Closer look

Volgens geruchten zullen er twee colorways verschijnen binnen deze samenwerking. Een witte colorway en een zwarte. Op dit moment zijn er alleen nog foto’s verschenen van de witte colorway. Zo op het eerste gezicht ziet het er naar uit dat het model zijn klassieke strakke witte colorway gaat behouden. Als detail zal er bij de hiel een box logo van Supreme verschijnen. Ondanks het feit dat het natuurlijk nog niet bekend is hoe de zwarte colorway eruit gaat zien, is de kans groot dat dit een soortgelijke colorway gaat worden.

We verwachten dan ook dat er binnenkort foto’s en/of beelden zullen verschijnen van de zwarte colorway. Daarnaast worden deze colorways in april van dit jaar verwacht. Houd onze releasekalender goed in de gaten zodat je geen enkele releases of nieuwtjes mist!


Supreme Nike Air Force 1 White CU9225-100
Supreme Nike Air Force 1 White CU9225-100 Release Date
Supreme Nike Air Force 1 White CU9225-100 Release Date
Images by: solebyjc/s.sam.group

Previous ArticleNext Article