Er komt een tweede Nike DNA CH.1 Pack aan!

Een tijdje geleden zijn er beelden verschenen van een Nike DNA CH.1 Pack. Nu zijn er officiële foto’s verschenen en een soort gelijke pack, maar dan met andere colorways. Helaas is het vorige Pack niet in Europa gereleased, maar wie weet wat er met deze sneakers gaat gebeuren!

De Air Max 1, uit 1987, en de Air Huarache, uit 1991, hebben al verschillende legendarische colorways gekend. Nike heeft er dit keer dan ook voor gekozen om de kleuren van beide modellen te combineren. Of eigenlijk te verwisselen. De Air Max 1 krijgt wederom de kleuren van een legendarische colorway binnen Air Huarache modellen, namelijk de ‘Purple Punch’. Aan de andere kant komt dan de Air Huarache aanzetten met de enige echte Nike Air Max 1 ‘OG University Blue’ colorway.

Nike DNA CH.1 Pack | Closer look

Laten we beginnen met de Air Max 1. De upper heeft een licht beige kleur met een aantal leuke details erop. Vervolgens heeft de sneaker een lichtpaarse toebox en heeft de Swoosh een zwarte kleur gekregen. Daarnaast zijn de tong en de sockliner boven de heel tab blauw van kleur en zit er bovenop de tong een wit label met een paars Nike logo erin. Tevens is de upper voorzien van een paarse overlay en heeft het een paarse plastieken heel-tap. Daarnaast is de midsole wit gekleurd en is de outsole zwart van kleur. Als je naar het gehele plaatje kijkt, dan springt de sneaker er echt uit en past deze colorway perfect op het model.

Dan komen we bij de Nike Air Huarache. Om te beginnen is de mudguard voorzien van een blauw kleurige rand, net zoals bij de ‘University Blue’. Daarnaast is de eyestay licht grijs van kleur en is de toebox wit gekleurd. Tevens is de upper van de sneaker voorzien van verschillende blauw en grijs gekleurde overlays die de sneaker van het doek doen afspatten. Vervolgens hebben ze een grijze heeltab aangebracht en heeft de midsole een witte kleur. Ten slotte hebben ze de outsole een kleurenpatroon gegeven die de ‘University Blue’ ook heeft.

Helaas is er nog niet bekend of deze sneakers wel in Europa gaan releasen. We kunnen wel vertellen dat de Air Max 1 rond de €145,- gaat bedragen en de Air Huarache €140,-. Ben jij nu benieuwd geworden wanneer dit pack een releasedatum gaat krijgen? Houd onze releasekalender dan goed in de gaten.


Nike Air Max 1 DNA CH.1 Pack 'Huarache - Purple Punch'

AR3863-101 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Huarache DNA CH.1 Pack 'Air Max 1 - University Blue'

AR3864-101 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article