Er komt een tweede Nike DNA CH.1 Pack aan! 85

Een tijdje geleden zijn er beelden verschenen van een Nike DNA CH.1 Pack. Nu zijn er officiële foto’s verschenen en een soort gelijke pack, maar dan met andere colorways. Helaas is het vorige Pack niet in Europa gereleased, maar wie weet wat er met deze sneakers gaat gebeuren!

De Air Max 1, uit 1987, en de Air Huarache, uit 1991, hebben al verschillende legendarische colorways gekend. Nike heeft er dit keer dan ook voor gekozen om de kleuren van beide modellen te combineren. Of eigenlijk te verwisselen. De Air Max 1 krijgt wederom de kleuren van een legendarische colorway binnen Air Huarache modellen, namelijk de ‘Purple Punch’. Aan de andere kant komt dan de Air Huarache aanzetten met de enige echte Nike Air Max 1 ‘OG University Blue’ colorway.

Nike DNA CH.1 Pack | Closer look

Laten we beginnen met de Air Max 1. De upper heeft een licht beige kleur met een aantal leuke details erop. Vervolgens heeft de sneaker een lichtpaarse toebox en heeft de Swoosh een zwarte kleur gekregen. Daarnaast zijn de tong en de sockliner boven de heel tab blauw van kleur en zit er bovenop de tong een wit label met een paars Nike logo erin. Tevens is de upper voorzien van een paarse overlay en heeft het een paarse plastieken heel-tap. Daarnaast is de midsole wit gekleurd en is de outsole zwart van kleur. Als je naar het gehele plaatje kijkt, dan springt de sneaker er echt uit en past deze colorway perfect op het model.

Dan komen we bij de Nike Air Huarache. Om te beginnen is de mudguard voorzien van een blauw kleurige rand, net zoals bij de ‘University Blue’. Daarnaast is de eyestay licht grijs van kleur en is de toebox wit gekleurd. Tevens is de upper van de sneaker voorzien van verschillende blauw en grijs gekleurde overlays die de sneaker van het doek doen afspatten. Vervolgens hebben ze een grijze heeltab aangebracht en heeft de midsole een witte kleur. Ten slotte hebben ze de outsole een kleurenpatroon gegeven die de ‘University Blue’ ook heeft.

Helaas is er nog niet bekend of deze sneakers wel in Europa gaan releasen. We kunnen wel vertellen dat de Air Max 1 rond de €145,- gaat bedragen en de Air Huarache €140,-. Ben jij nu benieuwd geworden wanneer dit pack een releasedatum gaat krijgen? Houd onze releasekalender dan goed in de gaten.


Nike Air Max 1 DNA CH.1 Pack 'Huarache - Purple Punch'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Huarache DNA CH.1 Pack 'Air Max 1 - University Blue'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article

Pre-Order nu de nieuwe ‘Amsterdam’ print van Hyprints 6

Hyprints Amsterdam

De liefde voor sneakers is ook vaak een mooie inspiratie voor kunst en illustraties, en zo ook bij Sven van Hyprints. In 2019 zagen we dan ook weer een aantal hele toffe designs van Hyprints zoals de goude Air Max 1 en de Rotterdam print! Maar nu komt er ook een gruwelijke Hyprints Amsterdam print uit!

Hyprints specialiseert zich door unieke illustraties te maken van sneakers of sneakers te gebruiken als inspiratie bron. Zo zijn er verschillende prints verkrijgbaar zoals een print met een selectie aan Hollandse Air Max 1tjes of een met de adidas Yeezy Boost 700 Waverunner. Maar ook worden sneakers op een speelse manier gebruikt kijk maar naar de ‘Sneakerheart‘ en de ‘Sneakerhead‘ print.

Hyprints – Amsterdam Art

Na dat Sven vorig jaar een Rotterdam versie had gemaakt die op Sneakerness Rotterdam werd gepresenteerd, was het wachten op de Amsterdamse versie. De print is dan ook een eerbetoon aan de stad en zijn talrijke details die overal in de stad te vinden zijn. Door de gebouwen en natuurlijk het ‘Amsterdammertje’ is de print direct te herkennen als een eerbetoon aan de hoofdstad. Natuurlijk kan een sneaker niet ontbreken op de print, en er is gekozen voor een klassieker. Op de print is namelijk de Air Max 1 in de originele colorway terug te vinden!

Van deze unieke print komen er maar 100! Dus wil jij dit stukje kunst aanschaffen moet je er snel bij zijn. Op zaterdag 25 januari gaat de pre-order open en kan je je dus verzekeren van een print. De print zelf komt op 250 g/m2 papier en is genummerd.

Hyprints Amsterdam

Een samenwerking tussen Don’t Be Mad x New Balance is onthuld 6

Er staat een nieuwe samenwerking op ons te wachten op 14 februari 2020. Het gaat om een samenwerking tussen Don’t Be Mad x New Balance. Samen hebben zij hun handen ineen geslagen om hun creativiteit los te laten op de New Balance 992. Lees gauw verder voor meer informatie.

De samenwerking werd onthuld door niemand minder dan Joe Freshgoods. Joe Freshgoods is de oprichter van Don’t Be Mad en dit merk begon hij vrij indrukwekkend. Hij richtte het merk namelijk op met $80. Ondertussen zijn vele beroemdheden als Malia Obama, Chance the Rapper en SZA groot fan van de kledinglijn. Ook heeft Joe Freshgood al vele samenwerkingen achter de rug met bijvoorbeeld McDonald’s, Mastercard en Nike.

Don’t Be Mad x New Balance 992 | Closer Look

Op het bovenwerk zijn tonale hits van rood te vinden op een constructie van luxe suède met een spectrum van donker licht. Ook zijn er diverse hits te vinden van zalm roze op bijvoorbeeld de teenkappen. Ook is er natuurlijk de ‘N’ branding van New Balance te vinden op de zijkanten. De ‘N’ logo’s op de zijkanten beschikken over reflecterende materialen net zoals de patches achterop de sneaker. Ook deze zijn reflecterend.

De samenwerking zal op 14 februari 2020, tijdens het All-Star weekend vrij worden gegeven. Om op de hoogte te blijven van de laatste updates adviseren wij je om dagelijks Sneakerjagers te checken. Check hieronder de in-hand look van de sneaker.


Don't Be Mad
Image by @joefreshgoods

Top 10 sneakers van de Nike Air Max 270 React 12

Sinds het moment dat de Nike Air Max 270 React voor het eerst verscheen is hij niet meer weg te denken uit de sneaker scene. Naar verwachting gaat hier ook zeker geen verandering in komen. Het leek ons dan ook weer eens hoog tijd om even naar alle gereleasede colorways te kijken en een mooie top 10 samen te stellen van dit model.

Scroll naar benden als je benieuwd bent naar deze top 10! Mocht jou droom paartje er toch niet tussen zitten, geen probleem! Er zijn nog veel meer colorways! Klik hier als je benieuwd bent naar de rest van de colorways!


1. Nike Air Max 270 React ‘Red’ | AT6174-600

Nike Air Max 270 React

Nike Air Max 270 React

Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

2. Nike Air Max 270 React ‘Safari’ | CT2535-001

Top 10

Nike Air Max 270 React 'Safari'

Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

3. Nike Air Max 270 React SP ‘Pink’ | CQ6549-100

Top 10

Nike Air Max 270 React SP 'Pink'

Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

4. Nike Air Max 270 React ‘Multi Color’ | CU2995-911

Nike Air Max 270 React 'Multi Color'

Nike Air Max 270 React 'Multi Color'

Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Air Max 270 React ‘Black/Gold’ | CV1632-001

Top 10

Nike Air Max 270 react 'Black/Gold'

Prijs vanaf €157,-

Naar alle aanbieders

6. Nike WMNS Air Max 270 React ‘Light Blue/Aurora Green’ | AT6174-102

Nike Wmns Air Max 270 React 'Light Blue/Aurora Green'

Nike Wmns Air Max 270 React 'Light Blue/Aurora Green'

Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

7. Nike Air Max 270 React ‘Tan’ | AT6174-700

Top 10

Nike Air Max 270 React 'Tan'

Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

8. Nike Air Max 270 React ‘Just Do It’ | CT2203-002

Top 10

Nike Air Max 270 React 'Just Do It'

Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

9. Nike Air Max 270 React ‘Hip-Hop’ | AO4971-003

Nike Air Max 270 React 'Hip-Hop'

Nike Air Max 270 React 'Hip-Hop'

Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

10. Nike Air Max 270 React ‘Beige’ | AT6174-200

Top 10
Banner by: Asphaltgold

Nike Air Max 270 React

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders