Eindelijk zijn er goede beelden verschenen van de Paul Rodriguez x Nike SB Dunk High!

De samenwerking tussen de skateboarder Paul Rodriguez en Nike SB zat er al een tijdje aan te komen. Nu kunnen we mededelen dat er eindelijk duidelijke en officiële foto’s zij verschenen. Neem hieronder een kijkje naar het uiterlijk van de sneaker en ontdek dat je deze sneaker niet mag laten liggen.

De afgelopen paar dagen post Paul Rodriguez allemaal filmpjes en foto’s van hem en zijn aankomende sneakers terwijl hij er mee aan het skaten is. Op deze beelden kun je goed zien hoe ze on-feet eruit komen te zien en hoe ze waarschijnlijk bij jou zullen gaan staan. Check zijn Instagram mocht je benieuwd zijn.

Paul Rodriguez x Nike SB Dunk High | CT6680-100

Om te beginnen heeft de sneaker een geheel wit kleurige upper. De outlining op de sneaker is aangebracht met een dikke rode rand. De buitenste Swoosh heeft tevens groene kleur gekregen. Deze kleuren bij elkaar vormen de kleuren van de Mexicaanse vlag. Deze kleuren zijn dan ook aangebracht op de outsole van de sneaker. Om het af te maken hebben ze nog een aantal worstel details aangebracht. waaronder de Championship Belt lace lock en de tongtab.

De releasedatum van deze beauty staat op dit moment op 18 januari 2020. Dit is dus veel sneller dan je denkt! Er zijn nu dan ook eindelijk goede foto’s verschenen die deze. Scroll naar benden als je benieuwd bent naar deze foto’s. Houd onze releasekalender daarnaast goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases!


Paul Rodriguez x Nike SB Dunk High

CT6680-100 · Prijs vanaf €190,-

Naar alle aanbieders
nike sb dunk high paul rodriguez p rod white red green boxing mexico mexican CT6680 100 release date info photos price
nike sb dunk high paul rodriguez p rod white red green boxing mexico mexican CT6680 100 release date info photos price
nike sb dunk high paul rodriguez p rod white red green boxing mexico mexican CT6680 100 release date info photos price
nike sb dunk high paul rodriguez p rod white red green boxing mexico mexican CT6680 100 release date info photos price
Paul Rodriguez Nike SB Dunk High Boxing CT6680-100 Release Date
Paul Rodriguez Nike SB Dunk High Boxing CT6680-100 Release Date
Paul Rodriguez Nike SB Dunk High Boxing CT6680-100 Release Date
Paul Rodriguez Nike SB Dunk High Boxing CT6680-100 Release Date
Paul Rodriguez Nike SB Dunk High Boxing CT6680-100 Release Date
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article