Een laag variant van de Dior x Air Jordan 1 is onderweg

Het is al een tijdje bekend dat er een Dior x Air Jordan 1 High onderweg is. Nu zijn er ook foto’s naar buiten gekomen van een laag variant, namelijk de Dior x Air Jordan 1 Low.

In december 2019 verschenen de eerste foto’s van de Dior x AJ 1 High. Meerdere beroemdheden, zoals Travis Scott, deelde een sneak peak op social media van de samenwerking. Het ziet er naar uit dat we nu dus ook een laag variant kunnen we verwachten. In april 2020 wordt de hoge versie verwacht, maar het is nog niet bekend of de lage versie dan ook uitkomt. Volgens geruchten komen er van het lage model zo’n 4.700 paartjes uit verspreid over de hele wereld.

Dior x Air Jordan 1 Low | Details

Qua design ziet de Air Jordan 1 Low er hetzelfde uit als de Air Jordan 1 High. Het bovenwerk van de sneaker is net als het hoge model verwerkt in een crème witte lichtgrijze kleur. Ook de Swoosh is hetzelfde, deze beschikt namelijk over het kenmerkende ‘Dior’ patroon wat je ook terug ziet op het ‘B23’ model van Dior. Verder is er op de tong de ‘DIOR AIR’ branding te vinden. Deze prachtige upper is verwerkt op een witte rubberen midsole en hieronder is een grijze outsole te vinden.

Wanneer de samenwerking zal uitkomen is helaas nog niet bekend. Ook is het nog niet bekend of de sneaker überhaupt wel uitkomt. Wacht voor meer informatie rustig af en check Sneakerjagers voor het laatste nieuws over sneakers! Check hieronder de eerste foto’s van het lage variant die naar buiten zijn gebracht door het hoofd van Dior’s footwear afdeling, Thibo Denis.


Dior x Air Jordan
Dior x Air Jordan
Images by: @_thibo

Previous ArticleNext Article