De Nike WMNS Air Force 1 krijgt er een indrukwekkende colorway voor dames bij

Nike heeft een geweldige colorway samengesteld voor dames op de WMNS Air Force 1. De sneaker heeft een ‘Blue Force’ make-over gekregen. Dit is een echte must-have voor elke vrouwelijke sneaker liefhebber, dus lees snel verder voor meer info.

De laatste tijd is Nike druk bezig met het uitbrengen van nieuwe colorways op het klassieke Air Force 1 model. Zo heeft Nike ook het model gebruikt voor de jaarlijkse ‘Chinese New Year’ collectie. Ook blijft het model uit 1982 een sneaker dat veel gebruikt wordt in samenwerkingen.

Nike WMNS Air Force 1 SE ‘Blue Force’ | AA0287-402

Als we het hebben over een nieuwe colorway op het Air Force 1 model zien we vaak een upper die gemaakt is van leer. Dit keer heeft Nike het anders aangepakt en hebben ze gekozen voor een bovenwerk dat is gemaakt van canvas en nylon. Deze materialen zijn te vinden op verschillende panelen en overlays in een donkerblauwe kleur. Ook is er een oranje kleur op de sneaker te vinden, genaamd ‘Amber Rise’. Zo is er onder de Swoosh en op de tong stitching te zien in deze ‘Amber Rise’ kleur. Ook loopt er een canvas strip net boven de midsole die ook over deze kleur beschikt. Verder heeft de sneaker een beige midsole en outsole om de sneaker af te maken.

Het is helaas nog niet bekend wanneer de sneaker precies uitkomt, maar wij verwachten dat de sneaker in de komende weken zal uitkomen. Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor de laatste updates.


Nike Air Force 1 Low SE 'Blue Force'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
WMNS Air Force 1
WMNS Air Force 1
WMNS Air Force 1
Images by Nike

Previous ArticleNext Article