Een kleurrijke colorway op de Nike Air Fear of God 1 is onderweg

Er gaan geruchten rond dat er een nieuwe colorway onderweg is voor de Nike Air Fear of God 1. In 2019 boekte Jerry Lorenzo, oprichter van Fear of God, al vele successen en het ziet er naar uit dat 2020 ook een geweldig jaar voor hem gaat worden.

De Nike Air Fear of God 1 is een samenwerking tussen Nike en Jerry Lorenzo. In 2018 verscheen de eerste samenwerking tussen de twee. Ondertussen hebben ze al meerdere modellen uitgebracht en ook vele colorways. Nu staat er een ‘Multicolor’ op het programma en het lijkt erop dat de sneaker op 10 februari 2020 uitkomt.

Nike Air Fear of God 1 ‘Multicolor/Off Noir-String-Oatmeal’ | Details

Hoewel er nog geen beelden van de sneaker naar buiten zijn gekomen lijkt het er wel op dat het bovenwerk van de sneaker zal beschikken over een hoop verschillende kleuren. Deze kleuren zullen gecontrasteerd worden met beige tinten. Wij verwachten dat de sneaker zal komen met een blauw getinte zoom demping.

Hoewel er nog niks officieels bevestigd is, lijkt het erop dat de sneaker op 10 februari 2020 zal uitkomen voor €350,-. Houd Sneakerjagers tot die tijd goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Nike Air Fear of God 1 Multi-Color Off Noir String Oatmeal Release Date
Image by @py_rates

Previous ArticleNext Article