Nike’s iconische Air Max 90 komt uit in drie nieuwe colorways! 60

Er zijn een weer een hoop sneakers onderweg, zo komt Nike weer met drie nieuwe colorways van de Air Max 90! De Air Max 90 bestaat dit jaar al 30 jaar. Om dit te vieren komt Nike later deze maand met de Nike Air Max 90 ‘Volt’ en ‘Hyper Grape’. Het gerucht gaat dat er in maart 2020 opnieuw de beruchte ‘Bacon’ colorway uitkomt. De Nike Air Max ‘Wolf Grey’ is een sneaker die ook verwacht wordt. De sneaker is helemaal grijs en blijft onveranderd, net zoals alle andere modelen van de Air Max 90.

De Nike Air Max 90 is uitgebracht in 1990 en wordt beschouwd als de tweede sneaker van de Air Max-erfenis. De meest populaire colorway is de ‘Infrarood’, de oorspronkelijke colorway in 1990. Nike Air Max heeft zijn naam te danken aan de zichtbare Air unit in de sneaker. Mede hierdoor was de sneaker erg geschikt voor het sporten en dus ook erg populair onder de sporters. Nu met de 30ste verjaardag van de Air Max 90 worden er veel samenwerkingen en re-creaties verwacht.

Nike Air Max 90 Re-Craft | Closer Look

Ondanks de te gekke colorways die eerder al verschenen, blijven ook de meer ingetogen colorways. De Lacetip, Airbag en het Air Max logo van de sneaker, krijgen een blauwachtige tint die net afwijkt van het grijze. Verder zal de sneaker dezelfde zool en verdere details behouden.

De Nike Air Max ‘Wolf Grey’ wordt, net als de ‘Triple White’ colorway verwacht in aankomende weken, deze sneaker zal €120,- kosten. Echter kost de witte colorway wel €140,-. De Nike Air Max 90 komt in nog meer colorways uit. Bijvoorbeeld de ‘Triple Black’, deze sneaker komt uit op 16 januari 2020 en kost €140,-. Scroll naar beneden om de sneakers te bekijken!


Nike Air Max 90 'Wolf Grey'

zaterdag 1 februari 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Triple White'

Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Triple Black'

Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90

Previous ArticleNext Article

Gatorade en Nike gaan de samenwerking aan voor het NBA All-Star Weekend 0

Er zijn al tientallen modellen en colorways verschenen die speciaal gecreëerd zijn voor het NBA All-Star Weekend. De Nike PG4 Gatorade ‘ASW’ is er hier een van. Samen met Gatorade heeft Nike ervoor gezorgd dat er wederom een ontzettend sterk en uniek paartje gaat verschijnen. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze colorway eruit komt te zien!

Nike PG 4 Gatorade ‘ASW’ |” Closer look

Je kunt wel stellen dat de sneaker een ongelooflijk opvallend uiterlijk heeft gekregen. Voor de upper hebben ze eigenlijk alle Gatorade samen gecombineerd tot een soort grafisch watercolor print. Hiervoor hebben ze de kleuren groen, geel en rood. De rest van de lagen hebben ze aangebracht met een oranje en gele laag. De Swoosh, de midsole, de rits en de sockliner hebben een oranje kleur gekregen en en de lagen daaromheen hebben een gele kleur gekregen. Onder de rits is ten slotte het Gatorade logo te vinden.

13 februari 2020 gaat deze sneaker dan eindelijk releasen. Het prijskaartje dat eraan komt te hangen bedraagt €120,-. Zorg ervoor dat jij alle mooie NBA All-Star Weekend colorways aan je collectie toe kan voegen en houd onze releasekalender goed in de gaten!


Nike PG4 Gatorade 'ASW'

donderdag 13 februari 2020

Naar alle aanbieders
Nike PG 4 Gatorade All-Star Release Date CD5078-700 Release Date
Nike PG 4 Gatorade All-Star Release Date CD5078-700 Release Date
Nike PG 4 Gatorade All-Star Release Date CD5078-700 Release Date
Nike PG 4 Gatorade All-Star Release Date CD5078-700 Release Date
Nike PG 4 Gatorade All-Star Release Date CD5078-700 Release Date
Nike PG 4 Gatorade All-Star Release Date CD5078-700 Release Date
Images by: Nike

De Air Jordan 4 en de Nike Air Max 95 ‘Neon’ worden gecombineerd tot een sneaker 1

De legendarisch ‘Neon’ colorway van de Nike Air Max 95 heeft al verschillende modellen gekend die er ontzettend goed uit zijn komen te zien. Dit keer is er nog een model aan de beurt. De Air Jordan 4 heeft dit keer de eer gekregen om deze colorway te ontvangen. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze colorway eruit komt te zien.

De Nike Air Max 95 ‘Neon’ heeft niet alleen andere modellen blij gemaakt, maar beschikt zelf ook over een aantal make-overs. StockX heeft ontzettend veel van deze make-over te koop staan. Check hier hoe deze colorway eruit zijn komen te zien!

Nike Air Max 95 OG Neon

Air Jordan 4 SE ‘Air Max 95 Neon’ | CT5342-007

Als we gaan kijken naar het uiterlijk van de Air Jordan 4 zien we dat de gehele upper is bedekt met een suède materiaal. Net zoals bij de originele colorway loopt de sneaker van beneden naar boven over van donker grijs naar lichtgrijs. De eyestays van de sneaker hebben de neon gele kleur gekregen. Dit geldt tevens ook voor de branding op de tong. De branding hebben ze daarnaast verdeeld over twee delen. De linkerkant heeft een scherpe kleur en de andere kant beschikt over een iets vagere kleur. Dit doet Nike ook altijd met de Nike Air Max 95. Ten slotte hebben ze ook nog een zilveren heeltab aangebracht met een zwart Nike logo daarin.

Volgens de geruchten zal deze sneaker op 21 maart 2020 in de winkels verschijnen. Naar verwachting zal de sneaker rond de €225,- gaan kosten. Houd daarnaast onze Releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


Air Jordan 4 Air Max Neon GS CT5343-007 Release Date
Air Jordan 4 Air Max Neon GS CT5343-007 Release Date
Air Jordan 4 Air Max Neon GS CT5343-007 Release Date
Air Jordan 4 Air Max Neon GS CT5343-007 Release Date
Air Jordan 4 Air Max Neon GS CT5343-007 Release Date
Images by: @zsneakerheadz

Pre-Order nu de nieuwe ‘Amsterdam’ print van Hyprints 8

Hyprints Amsterdam

De liefde voor sneakers is ook vaak een mooie inspiratie voor kunst en illustraties, en zo ook bij Sven van Hyprints. In 2019 zagen we dan ook weer een aantal hele toffe designs van Hyprints zoals de goude Air Max 1 en de Rotterdam print! Maar nu komt er ook een gruwelijke Hyprints Amsterdam print uit!

Hyprints specialiseert zich door unieke illustraties te maken van sneakers of sneakers te gebruiken als inspiratie bron. Zo zijn er verschillende prints verkrijgbaar zoals een print met een selectie aan Hollandse Air Max 1tjes of een met de adidas Yeezy Boost 700 Waverunner. Maar ook worden sneakers op een speelse manier gebruikt kijk maar naar de ‘Sneakerheart‘ en de ‘Sneakerhead‘ print.

Hyprints – Amsterdam Art

Na dat Sven vorig jaar een Rotterdam versie had gemaakt die op Sneakerness Rotterdam werd gepresenteerd, was het wachten op de Amsterdamse versie. De print is dan ook een eerbetoon aan de stad en zijn talrijke details die overal in de stad te vinden zijn. Door de gebouwen en natuurlijk het ‘Amsterdammertje’ is de print direct te herkennen als een eerbetoon aan de hoofdstad. Natuurlijk kan een sneaker niet ontbreken op de print, en er is gekozen voor een klassieker. Op de print is namelijk de Air Max 1 in de originele colorway terug te vinden!

Van deze unieke print komen er maar 100! Dus wil jij dit stukje kunst aanschaffen moet je er snel bij zijn. Op zaterdag 25 januari gaat de pre-order open en kan je je dus verzekeren van een print. De print zelf komt op 250 g/m2 papier en is genummerd.

Hyprints Amsterdam