Worden dit de twee meest opvallende Nike Air Vapormax Plus colorways?

Het is alweer een tijdje geleden dat de Nike Air Vapormax Plus een nieuwe colorway heeft gekregen. Het is dan ook een model die al over veel verschillende colorways beschikt. Hij heeft natuurlijk al veel subtiele kleurencombinaties gekregen maar ook de meest unieke colorways. De opkomende releases van dit model gaan wederom colorways worden die meteen alle ogen van haar omstanders zal trekken. Precies om deze reden mag je ze niet voorbij laten gaan!

Nike Air Vapormax Plus | Closer look

Dit keer zullen de twee colorways van Nike in full-color colorways verschijnen. De gehele sneaker heeft dezelfde kleur gekregen. De eerste colorway zal een geheel rode upper en zool ontvangen. Daarnaast zal dit bij de andere colorway met de kleur oranje gebeuren. Dit zijn natuurlijk kleuren die veel op elkaar kunnen lijken, maar de rode colorway is met een donkere gloed aangebracht en de tweede colorway met een wat lichtere gloed.

Helaas heeft de gigant nog geen releasedatum bekend gemaakt van deze twee beauty’s. De prijs zal naar verwachting rond de €210,- gaan bedragen. De kans is groot dat er binnenkort meer informatie vrijgegeven gaat worden over deze colorways. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten!


Nike Air Vapormax Plus 'Red'

CW6973-600 · Prijs vanaf €199,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Vapormax Plus
Nike Air Vapormax Plus
Nike Air Vapormax Plus

Nike Air Vapormax Plus 'Orange'

CW7011-800 · Prijs vanaf €301,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Vapormax Plus
Nike Air Vapormax Plus
Nike Air Vapormax Plus
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article