Een bijzondere Nike Air Max 90 is onderweg voor kids

Ondertussen weet iedereen wel dat de Air Max 90 dit jaar zijn 30-jarige jubileum viert. Gelukkig denkt Nike niet alleen aan de volwassenen, maar ook aan de kinderen. Er is namelijk een speciale Air Max 90 onderweg voor kinderen. Scroll naar beneden voor meer informatie over de sneaker!

De AM 90 beschikt over een zwarte kleur en gekleurde accenten. Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van leer. Normaal gesproken zijn de mudguards van leer gemaakt, echter heeft Nike het dit keer anders aangepakt. De mudguards zijn dit keer namelijk van textiel materiaal gemaakt. Ook de Swoosh is van textiel gemaakt. Zowel de mudguard als de Swoosh hebben een outlining gekregen die is gemaakt van schuim. Bij de mudguard is de outlining blauw en bij de Swoosh roze. Verder hebben de eyestays ook een felle kleur gekregen, namelijk oranje en groen. Om de sneaker af te maken heeft Nike natuurlijk ook de kenmerkende Nike branding op de Air Max 90 geplaatst.

Wanneer de Nike AM 90 precies uitkomt, is tot dusver nog niet bekend. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over deze geweldige sneaker voor de kleine sneakerheads! Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker.


Air Max 90
Air Max 90
Air Max 90
Images by Nike

Previous ArticleNext Article