De Nike Vandalized zal in een recent uitgebrachte colorway verschijnen!

Een enige tijd geleden zijn er een aantal nieuwe Nike Vandalized colorways gereleased. Op dit moment staat er weer een splinternieuwe colorway op het programma. Het kan zijn dat de colorway je bekend voor komt. Dit komt omdat deze colorway nog niet heel lang geleden op een ander model is verschenen. Check hieronder bij welk model dat was.

We hebben het natuurlijk over de Nike Air Force 1 WTR Gore-Tex ‘Phantom’. Dit model verscheen op 1 november 2019 voor het eerst en werd meteen een succes. Dit komt mede doordat de sneaker een unieke verschijnen is en over gore-tex beschikt, maar ook door de ijzer sterke colorway.

Nike Vandalized | CU3003-919

Doormiddel van suède en leer heeft Nike met dit model wederom een schaduw effect kunnen creëren die ontzetten goed bij dit model past. Op de basis van de upper hebben ze een witte laag aangebracht en over deze basis heen hebben ze een grijze kleur aangebracht die beschikt over een grafisch printje. Ten slotte wisten ze de sneaker op dezelfde manier af te maken als de Nike Air Force 1 WTR Gore-Tex ‘Phantom’. Namelijk om een ice kleurige zool aan te brengen. Hierdoor valt de sneaker des te meer op.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar naar verwachting gaat dit zeer snel gebeuren. Het is dan ook on getwijfeld een colorway die je niet kan laten lopen. Precies om die reden is het ook ontzettend belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houdt!


Nike Vandalized

CU3003-919 · Prijs vanaf €148,-

Naar alle aanbieders
Nike Vandalized
Nike Vandalized
Nike Vandalized
Nike Vandalized
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article