De CLOT x Nike Air Force 1 ‘Rose Gold’ komt naar alle waarschijnlijkheid in januari 2020 uit

Het was al een tijdje bekend dat er een ‘Rose Gold’ colorway onderweg was van de CLOT x Nike Air Force 1. Nu zijn er nieuwe gedetailleerde foto’s opgedoken van de samenwerking. Ook gaan er geruchten rond dat de collab ergens deze maand zal uitkomen.

Dit is niet de eerste samenwerking die CLOT x Nike uitbrengen. In januari 2018 brachten de twee een witte colorway op de iconische Air Force 1. Ook deze sneaker was gemaakt van zijden stof en beschikte over het mooie, kenmerkende patroon. Een grappig feitje van dit patroon is dat ze het patroon alleen gebruiken voor exclusieve producten of samenwerkingen. In november 2019 was het weer raak en brachten de twee opnieuw twee colorways uit op het Air Force 1 model. Niet veel later verscheen er ook een Air Jordan 1 Mid die onderdeel uit maakte van de ‘Fearless One’ collectie.

CLOT x Nike Air Force 1 ‘Rose Gold’ | CJ5290-600

Zoals we al zeiden is het bovenwerk gemaakt van zijden stof en is het silhouet verwerkt in een ‘Rose Gold’ kleur. In 2007 gebruikte een patroon genaamd ‘Silk Royale’ en dit patroon gebruiken ze ook weer voor deze samenwerking. De kleur roze is niet alleen de kleur van het bovenwerk, maar ook van de details. Ze hebben de veters en de eyestays namelijk ook een roze kleur gegeven. Verder is er natuurlijk ook nog de kenmerkende Nike branding te vinden. Om de sneaker af te maken hebben ze gekozen voor een witte rubberen midsole en een gum outsole.

De verwachte releasedatum van de CLOT x Nike Air Force 1 ‘Rose Gold’ was in eerste instantie 11 januari 2020, maar wij verwachten niet dat deze sneaker morgen uitkomt. Wel verwachten wij dat de sneaker in januari 2020 zal uitkomen. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates!


CLOT x Nike
CLOT x Nike
CLOT x Nike
Images by @rapgod888

Previous ArticleNext Article