De allereerste samenwerking van Ivy Park x adidas komt eraan!

Beyonce heeft aangegeven dat de allereerste samenwerking eraan komt met adidas! Beyonce is de eigenaar van het merk Ivy Park. De Ivy Park x adidas collab wordt al vrij snel gereleased, namelijk 18 januari 2020 komt de collectie al uit. Beyonce heeft vorige jaar al laten weten dat zij als creative partner bij adidas aan de slag ging. Hierbij zou de zangeres onderdeel zijn van het ontwerpen van verschillende sneakers en kleding.

Ivy Park is het merk van een van de meest succesvolle artiesten, Beyonce. Het kleding merk van de wereldbekende zangeres bestaat uit kleding, schoenen en andere accessoires. Ivy Park verkoopt voornamelijk dans, yoga en andere sportkleding. De samenwerking van Ivy Park x adidas werd bekendgemaakt nadat Beyonce haar merk teruggekocht had van Phillip Green, dit was nadat hij beschuldigt werd van seksueel misbruik.

Ivy Park x adidas | Closer look

Zowel de ‘Ultra Boost’ en de ‘Nite Jogger’ zullen verschijnen in de samenwerking van Ivy Park en adidas. Deze sneakers zullen in een jasje worden gehesen van het merk van Beyonce. Over de samenwerking is nog niet veel bekend, het gerucht gaat wel dat er de komende weken nog meer uit komt van de collectie van Ivy Park x adidas.

De sneakers komen in ieder geval deze maand nog uit. De prijzen zijn nog niet bekend en ook zijn er nog geen officiële foto’s. De betere foto’s worden verwacht als de release is op 17 januari 2020. Als je naar beneden scrolt kun je alvast een kijkje nemen naar hoe de sneakers eruit komen te zien! Houdt dagelijks Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Ivy Park x adidas
Ivy Park x adidas
Ivy Park x adidas
Image by: @theyoncehub

Previous ArticleNext Article