De adidas Yeezy BOOST 700 MNVN ‘Triple Black’ heeft een releasedatum gekregen 87

Vele Yeezy fans wachten met smart op het nieuwe Yeezy BOOST 700 MNVN model. Nu zijn er al meerdere colorways gelekt, maar het zag er niet naar uit dat er binnenkort eentje zou uitkomen. Echter heeft de ‘Triple Black’ colorway nu eindelijk een releasedatum gekregen!

Op 12 augustus 2017 bracht Kanye West in samenwerking met adidas de eerste Yeezy BOOST 700 uit in een ‘Waverunner’ colorway. Toen de sneaker uitkwam kreeg het model veel negatieve reacties. Ook was de sneaker lang verkrijgbaar in tegenstelling tot andere modellen die altijd binnen no-time uitverkocht waren. Gelukkig werd de sneaker met de tijd steeds meer gewaardeerd. Na een tijdje was de hype rondom de sneaker zelfs zo groot dat ze op StockX doorverkocht werden voor zo’n $1.000,-. Ondertussen zijn er al vele colorways op het model uitgebracht in verschillende colorways. De meeste colorways zijn allemaal een beetje in dezelfde stijl gekleurd. Vele colorways beschikken namelijk over eentonige kleuren.

In 2019 doken er ook afbeeldingen op van een nieuwe Yeezy BOOST 700, namelijk de Yeezy BOOST 700 MNVN. Al snel verschenen er ook foto’s van andere colorways op het model, maar het duurde vrij lang totdat we een officiële releasedatum kregen. Nu hebben we eindelijk een releasedatum van de ‘Triple Black’ colorway.

adidas Yeezy BOOST 700 MNVN ‘Triple Black’ | Details

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van nylon en verwerkt in een zwarte kleur. Op de zwarte upper zijn zwarte lederen overlays te vinden. Hierop zijn er weer verschillende details gemaakt van 3M materiaal, zodat het reflecterend is. Daarnaast staat er groot ‘700’ op de zijkanten van de sneaker. Ook deze colorway beschikt over een zwarte BOOST-midsole en een zwarte outsole.

Op 21 februari 2020 is het dan zo ver, de adidas Yeezy BOOST 7000 MNVN ‘Triple Black’ komt dan uit via adidas.nl. De sneaker zal beschikken over een prijskaartje van €220,-. Dit is goedkoper dan het normale Yeezy BOOST 700 model, deze kost namelijk €300,-. Houd Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates.


adidas Yeezy Boost 700 MNVN Triple Black Release Date
adidas Yeezy Boost 700 MNVN Triple Black Release Date

Previous ArticleNext Article

Er zijn eindelijk goede foto’s van de StrangeLove X Nike SB Dunk Low 3

Dat StrangeLove Skateboards een samenwerking met Nike SB aangaat is natuurlijk al een tijdje bekend. Maar eindelijk hebben we nu betere foto’s waarop de sneaker goed te beoordelen is. En we kunnen nu al niet wachten op de release van de StrangeLove X Nike SB Dunk Low!

StrangeLove staat bekend om zijn excentrieke en kleurrijke decks. Vaak sieren de meest bizarre en uitgewerkte designs de skateboards. Vandaar dat ook een collaboration tussen het merk en Nike SB zeker een leuke sneaker op kan leveren.

StrangeLove X Nike SB Dunk Low

Dat de sneaker uniek is geworden is een ‘understatement’! Met een nagenoeg roze upper is het een echte eye-catcher die je niet snel zal vergeten. De overlays van de sneaker kom in een lichte kleur roze en zijn gemaakt van suède. De underlays zijn dan weer gemaakt van een lichte tint beige. Deze panelen komen in een stof die wat weg heeft van velour. Natuurlijk kan het niet dat er geen gek design element van StrangeLove op zit. Zo zit er op de hak een schedel en hart design element. Verdere StrangeLove branding is te vinden op de tong label.

De sneaker word in februari van dit jaar verwacht, meer info zal snel volgen. Check hier onder de nieuwe foto’s van dit aanstaande pareltje en vergeet niet de releasekalender in de gaten te houden.


StrangeLove Nike SB Dunk
StrangeLove Nike SB Dunk
StrangeLove Nike SB Dunk

Een kleurige Nike SB Dunk High maakt zich klaar voor een release 8

Nike SB is 2020 goed begonnen met de releases van onder andere de Nike SB Zoom Blazer Mid ‘Black’ en de Paul Rodriguez x Nike SB Dunk High. Het ziet er nu naar uit dat Nike SB de Dunk High-lijn zal uitbreiden met de kleurrijke ‘Spectrum’ colorway.

De Nike SB Dunk debuteerde in 1985 en werd ontworpen door Peter Moore, één van de meest invloedrijke ontwerpers in de geschiedenis van Nike. Wat de Dunk zo anders maakte dan andere sneakers waren de eindeloze kleuren die gebruikt worden. Langzamerhand wordt de Nike SB Dunk ook steeds populairder. De geruchten gaan ook rond dat er op 29 februari 2020 een Travis Scott x Nike SB Dunk Low zal uitkomen.

Nike SB Dunk High ‘Spectrum’ | Details

Deze uitvoering op het Dunk High model is perfect voor de lente, omdat de sneaker over meerdere pasteltinten beschikt. Op het bovenwerk van de linkerschoen zijn verschillende tinten als oranje, lichtblauw, donkerblauw en beige te vinden. Deze kleuren zijn verwerkt in meerder overlays. Als we naar de rechterschoen kijken, kijken we naar andere kleuren. Hier zien we pastelgroene kleuren op de tenen en witte panelen op de zijkanten. Dankzij de pastelkleuren springt de donkere Swoosh er echt uit. De gum outsole maakt de sneaker helemaal af.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt van de Nike SB Dunk High ‘Spectrum’. Wij verwachten dat de sneaker ergens in maart 2020 zal droppen. Scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de sneaker en houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws over sneakers.


Nike SB Dunk High
Nike SB Dunk High
Nike SB Dunk High
Images by @nikesbornothing

Nog een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid! 13

Er is weer een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid verschenen! Naast dat er al een hoop releases geweest zijn in de afgelopen weken van de populaire sneaker, staan er ook nog een hele boel op de planning. Niet alleen te gekken colorways worden binnenkort gereleased maar er komen ook nog toffe samenwerkingen aan. Een release van de Air Jordan 1 die al gepland staat is bijvoorbeeld de Air Jordan 1 Zoom ‘Racer Blue’. Deze zal op 31 januari 2020 verschijnen!

De Air Jordan 1 is een sneaker die voor het eerst in 1985 verscheen. De sneaker die onderdeel is van Nike, is begonnen als basketbalschoen. De AJ 1 werd eigenlijk gemaakt voor de basketballer Michael Jordan. Nu is het misschien wel een van de populairste lifestyle sneakers in de sneaker scene. Naast sneakers heeft Jordan ook kleding voor heren, dames en kinderen.

Air Jordan 1 Mid | BQ6472-602

Er zijn al veel opvallende colorways van Air Jordan 1 verschenen. Dit keer is de sneaker lichtroze. De toebox, veters en de Swoosh beschikken over een zwarte kleur. Wat deze colorway zo speciaal maakt is de heel van de sneaker. Die zal namelijk een zilver glimmende kleur krijgen! Scroll naar beneden en bekijk de sneaker!

Wanneer deze sneaker gereleased zal worden is nog onbekend. De prijs en waar de sneaker verkrijgbaar is, is ook nog onbekend. Houd onze social media en de releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste releases en nieuwtjes!


Air Jordan 1 Mid 'Pink'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike