De adidas Yeezy BOOST 700 MNVN ‘Triple Black’ heeft een releasedatum gekregen

Vele Yeezy fans wachten met smart op het nieuwe Yeezy BOOST 700 MNVN model. Nu zijn er al meerdere colorways gelekt, maar het zag er niet naar uit dat er binnenkort eentje zou uitkomen. Echter heeft de ‘Triple Black’ colorway nu eindelijk een releasedatum gekregen!

Op 12 augustus 2017 bracht Kanye West in samenwerking met adidas de eerste Yeezy BOOST 700 uit in een ‘Waverunner’ colorway. Toen de sneaker uitkwam kreeg het model veel negatieve reacties. Ook was de sneaker lang verkrijgbaar in tegenstelling tot andere modellen die altijd binnen no-time uitverkocht waren. Gelukkig werd de sneaker met de tijd steeds meer gewaardeerd. Na een tijdje was de hype rondom de sneaker zelfs zo groot dat ze op StockX doorverkocht werden voor zo’n $1.000,-. Ondertussen zijn er al vele colorways op het model uitgebracht in verschillende colorways. De meeste colorways zijn allemaal een beetje in dezelfde stijl gekleurd. Vele colorways beschikken namelijk over eentonige kleuren.

In 2019 doken er ook afbeeldingen op van een nieuwe Yeezy BOOST 700, namelijk de Yeezy BOOST 700 MNVN. Al snel verschenen er ook foto’s van andere colorways op het model, maar het duurde vrij lang totdat we een officiële releasedatum kregen. Nu hebben we eindelijk een releasedatum van de ‘Triple Black’ colorway.

adidas Yeezy BOOST 700 MNVN ‘Triple Black’ | Details

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van nylon en verwerkt in een zwarte kleur. Op de zwarte upper zijn zwarte lederen overlays te vinden. Hierop zijn er weer verschillende details gemaakt van 3M materiaal, zodat het reflecterend is. Daarnaast staat er groot ‘700’ op de zijkanten van de sneaker. Ook deze colorway beschikt over een zwarte BOOST-midsole en een zwarte outsole.

Op 21 februari 2020 is het dan zo ver, de adidas Yeezy BOOST 7000 MNVN ‘Triple Black’ komt dan uit via adidas.nl. De sneaker zal beschikken over een prijskaartje van €220,-. Dit is goedkoper dan het normale Yeezy BOOST 700 model, deze kost namelijk €300,-. Houd Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates.


adidas Yeezy Boost 700 MNVN Triple Black Release Date
adidas Yeezy Boost 700 MNVN Triple Black Release Date

Previous ArticleNext Article