Speciaal voor Chinese New Year komt KangaROOS met een fantastische colorway!

Er zal vele ‘Chinese New Year’ colorways verschenen. dit keer is KangaROOS aan de beurt, en hoe!? Ze hebben een sneaker gecreëerd die werkelijk aan alles voldoet. Aangezien het jaar 2020 het jaar van ‘De Rat’ is in China hebben ze deze sneaker zo gemaakt dat het perfect is voor de festiviteiten die daar op dit moment gaande zijn. Ze hebben dan ook voor het kwalitatief hoge model KangaROOS Coil-R1 gekozen die werkelijk perfect is voor deze colorway.

KangaROOS Coil-R1 Year Of The Rat | De details

De basis laag van de upper op deze sneaker beschikt over een rode kleur. Hieroverheen hebben ze een bordeaux rode kleur geplaatst. Speciaal voor het Chinese thema hebben ze een gouden print over de basis laag aangebracht waardoor hij echt het gevoel van China weergeeft. Dit op de zijkant van de sneaker en de toebox te vinden. Op de heel van de sneaker staat nog een woord in gouden Chinese letters. Daarnaast hebben ze nog een een speciale ‘rope’ aangebracht als veters. Dit is een typische Chinese stuk touw die je vaak terug ziet in de cultuur. Om het helemaal af te maken hebben een gouden tongtab geplaatst met daarop ‘The Rat’.

17 januari 2020 is het eindelijk zover. De release van deze beauty gaat dan eindelijk plaats vinden. Voor €250,- kan deze al van jou zijn. Hij zal onder andere verkrijgbaar zijn bij 2theMax, 43einhalb, Afew, Allike, Footshop, SneakerBAAS, Suppa en nog vele meer. Houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie!


KangaROOS Coil-R1 Year of the Rat Made in Germany - 2
KangaROOS Coil-R1 Year of the Rat Made in Germany - 3
KangaROOS Coil-R1 Year of the Rat Made in Germany - 4
KangaROOS Coil-R1 Year of the Rat Made in Germany - 5
KangaROOS Coil-R1 Year of the Rat Made in Germany - 7
Images by: @themoldernway 

Previous ArticleNext Article