Een nieuwe colorway van Puma Clyde Hardwood komt volgende week uit!

Het jaar is al goed van start gegaan met verschillende sneakers die zijn uitgekomen, ook Puma komt weer met een nieuwe release van de Puma Clyde Hardwood. De nieuwe colorway is lichtroze. Eerdere colorway van de basketbal schoen was de Puma Clyde Hardwood ‘White”, deze verscheen met groen, zwart en roze.

De bedenker van Puma Hoops is de oud-basketballer Walt Frazier. Hij kreeg later de bijnaam Clyde van zijn coach en hij bedacht dat stijl en presteren in het veld net zo belangrijk waren als buiten het veld. Puma heeft het afgelopen jaar al meerdere colorways van het model Clyde Hardwood uitgebracht. Die sneakers kwamen vorige jaar in oktober uit. Er zijn nu van dit model 3 colorways uit, waar dus nu de ‘Natural’ aan toegevoegd wordt.

Puma Clyde Hardwood | Closer look

De nieuwe colorway van Puma heeft lichtroze tinten en de sneaker heeft een geweven toebox en beschikt over de ProFoam zool van Puma. Echter ziet de sneaker er nog nagenoeg hetzelfde uit als in 1970, toen de sneaker voor het eerst uit kwam.

Vanaf 15 januari 2020 kan jij deze sneaker kopen! De Puma Clyde Hardwood kost €120,-. Ben jij benieuwd naar de nieuwe colorway van Puma? Scroll dan naar beneden en zie hoe de sneaker eruit ziet. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers die uitkomen? Houd dan onze social media in de gaten en de releasekalender.


Puma Clyde Hardwood 'Natural'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
PUMA Clyde Hardwood Natural Release Date
PUMA Clyde Hardwood Natural Release Date
PUMA Clyde Hardwood Natural Release Date
Image by: Puma

Previous ArticleNext Article