Jordan Brand brengt binnenkort een ‘Red Cement’ op de Air Jordan 3

Jordan Brand brengt op 15 februari 2020 de ‘Red Cement’ colorway uit op de Air Jordan 3 SE. De sneaker wordt uitgebracht, omdat de 15e ook het NBA All-Star Weekend is.

De Air Jordan 3 is Michael Jordan zijn derde sneaker. In 1988 maakte de sneaker zijn debuut in vier verschillende kleurschema’s, namelijk wit, zwart, rood en blauw. 1988 was het jaar dat Michael Jordan vele prijzen won als de Slam Dunk Contest, All Star MVP, All Defensive First Team en Defensive Player of the Year. Deze prijzen behaalde hij allemaal terwijl hij de Air Jordan 3 droeg tijdens het basketballen. Tinker Hatfield ontwierp het silhouet en dit was de eerste sneaker die hij had ontworpen voor de legendarische basketballer. Ook is het model een van de meest gewilde basketbal schoenen onder de sneakerheads.

Air Jordan 3 SE ‘Red Cement’ | CK5692-600

De sneaker is gekleed in de kleuren Fire Red, Cement Grey en zwart. Deze ‘Red Cement’ colorway is eigenlijk een rode versie van de iconische Air Jordan 3 ‘Black Cement’. Het bovenwerk is gemaakt van leer in een rode kleur gecombineerd met overlappende lagen van olifantenprint, zowel op de neus als op de hiel. De eyestays zijn verwerkt in een grijze kleur op geperforeerd materiaal. Ook is de kleur grijs terug te vinden rondom de enkel en op de gladde, lederen tong met een rood Jumpman logo. Het design word afgemaakt door een zwarte heeltab met Nike Air branding.

Zoals we al zeiden komt de AJ 3 SE ‘Red Cement’ uit om 15 februari 2020 via Nike met een prijskaartje van €200,-. Check de sneaker hieronder en houd voor het laatste nieuws Sneakerjagers in de gaten, zodat jij altijd up-to-date blijft!


Red Cement Air Jordan 3 CK5692-600 Release Date
Red Cement Air Jordan 3 CK5692-600 Release Date
Red Cement Air Jordan 3 CK5692-600 Release Date
Red Cement Air Jordan 3 CK5692-600 Release Date
Images by @dasouthmemphianat

Previous ArticleNext Article