De adidas Yeezy BOOST 700 MNVN ‘Bone’ komt vermoedelijk in de lente van 2020 uit

2019 was een geweldig jaar voor Kanye West met zijn Yeezy lijn. Wij verwachten ook dat 2020 weer een ongelofelijk goed jaar wordt voor Yeezy. Er is een nieuw gerucht opgedoken over de Yeezy BOOST 700 MNVN ‘Bone’, want volgens geruchten gaat de sneaker in de lente van 2020 uitkomen. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Hoewel er al vele colorways zijn opgedoken op het normale model, is er nog geen enkele colorway uitgekomen op de MNVN. Ook is er van nog geen enkele colorway een officiële releasedatum bekend. Zo wordt er al een triple black colorway verwacht, maar ook een neon gele en een neon groene colorway. Natuurlijk wachten we ook nog op de ‘Bone’ colorway! Kanye West zelf en Kim Kardashian zijn zelf al meerdere keren gespot met het dragen van de sneaker.

adidas Yeezy BOOST 700 MNVN ‘Bone’ | Closer Look

De upper van het nieuwe model is gemaakt van nylon in een beige kleur. Op de zijkanten staat ‘700’ en dit is gemaakt van 3M materiaal. Dat betekend dus dat het reflecterend is. Verder zijn er nog zwarte details op het bovenwerk te vinden, zoals de tong en de veters. Ook op de voorvoet en achterop de sneaker zijn zwarte hits te vinden. De kleur zwart is niet alleen op de upper terug te vinden, maar ook op de zool. Deze heeft namelijk ook helemaal een zwarte kleur gekregen. Natuurlijk is de kenmerkende BOOST midsole ook in dit model terug te vinden in een zwarte kleur. Ook de outsole heeft een zwarte kleur gekregen.

Wanneer de sneaker precies uitkomt is nog niet duidelijk, maar wij verwachten dat we de sneaker ergens in de komende maanden kunnen verwachten. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €220,-. Houd tot die tijd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en check hieronder de foto van een sample, aangezien er verder nog geen foto’s naar buiten zijn gekomen.


Yeezy BOOST 700 MNVN

Previous ArticleNext Article