De Nike Air Max 97 ontvangt een strakke colorway die licht geeft in het donker!

De Nike Air Max 97 wordt al jaren lang als een iconische sneaker in de sneaker wereld ontvangen. Dit model heeft dan ook al pracht samenwerkingen gekend en beschikt over de meest fantastische colorways. Ditmaal komt er weer zo’n colorway aan waarbij Nike iets speciaals heeft toegevoegd. Het is dan ook niet de eerste keer dat dit model in een glow-in-the-dark variant verschijnt. Neem hieronder een kijkje hoe dit is uitgepakt!

Nike Air Max 97 ‘Lucky Green’ | Closer look

Deze gehele upper van deze colorway bestaat uit een groene kleur. De basis van de upper beschikt over mesh materiaal. Over de basis hebben ze verschillende suède en lederen lagen geplaatst. De lederen lagen hebben tevens ook een glow-in-the-dark effect gekregen. Daarnaast hebben ze de Swoosh en de details op de tong en de hak aangebracht in een strakke gouden kleur. Ten slotte is de sneaker strak afgemaakt met een witte midsole en een zwarte outsole.

Helaas is nog helemaal niks bekend over een releasedatum. We verwachten dat binnenkort meer informatie vrijgegeven gaat worden. Het is daarom belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houdt zodat je niks mist! Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker.


Nike Air Max 97 'Lucky Green'

CI3708-300 · Prijs vanaf €141,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97 Lucky Green CI3708-300 Release Date
Nike Air Max 97 Lucky Green CI3708-300 Release Date
Nike Air Max 97 Lucky Green CI3708-300 Release Date
Nike Air Max 97 Lucky Green CI3708-300 Release Date
Nike Air Max 97 Lucky Green CI3708-300 Release Date
Nike Air Max 97 Lucky Green CI3708-300 Release Date
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article