Mickey Mouse geeft adidas klassiekers een magisch gevoel!

In het verleden zijn er al verschillende modellen van verschillende merken in aanmerking gekomen om Disney colorways te ontvangen. Het gevoel dat deze sneakers met zich meebrachten was natuurlijk heerlijk en het voelde alsof je weer eventjes kind was. adidas kan de kans om dit ook te evenaren natuurlijk niet laten liggen. De gigant heeft er dan ook voor gekozen om twee iconische modellen deze weergaloze colorways te geven. Namelijk de adidas Superstar en de Stan Smith. Echter komen er wel drie colorways uit. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze colorways eruit komen te zien.

Mickey Mouse x adidas Originals Collection

Een colorway zal op een adidas Superstar verschijnen en maar liefst twee colorways zullen op de adidas Stan Smith verschijnen. Als we gaan kijken naar alle colorways zien we dat de basis van de uppers wit van kleur is. Bij de Superstar zien we op de zijkant van de sneaker een silhouet van de benen van Mickey Mouse. Bij deze colorway zijn de bekende kleuren van Mickey gewoon te zien. De upper van de twee colorway beschikt over iets aparts. Ze hebben namelijk allemaal kleine cartoons geplaatst op de upper van de Stan Smith. Deze cartoons zijn tevens aangebracht in 3D waardoor hij een extra leuk effect krijgt. Ten slotte komen we bij de derde colorway. Deze beschikt, net zoals de eerste colorway, ook over een silhouet van de benen van Mickey Mouse. Toch is er een groot verschil. Naast het feit dat deze op een Stan Smith is geplaatst is deze colorway namelijk in het zwart wit aangebracht.

De magische colorways met Mickey’s benen zullen op 18 januari releasen. Op dit moment is er nog niks bekend gemaakt over de resterende colorway. Het ziet er naar uit dat we hier nog even geduld voor moeten hebben, maar de kans is groot dat hier binnenkort meer duidelijkheid over komt. Daarom is het belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houd zodat je helemaal niks mist!


Mickey Mouse x adidas Superstar

FW2901 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
Mickey Mouse adidas Superstar FW2901 Release Date
Mickey Mouse adidas Superstar FW2901 Release Date
Mickey Mouse adidas Superstar FW2901 Release Date

Mickey Mouse x adidas Stan Smith

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Mickey Mouse adidas Stan Smith FW2911 Release Date
Mickey Mouse adidas Stan Smith FW2911 Release Date

Mickey Mouse x adidas Stan Smith 'White'

FW2895 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Mickey Mouse adidas Stan Smith FW2895 Release Date
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article