De Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ keert terug met een opvallende verandering!

De Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ komt opnieuw uit. Echter wordt een van de meest geliefde colorways van de Nike Air Max 97 nu in een nieuw jasje gehesen. Door de ruigere zool die voor meer grip zorgt, is de sneaker nu ook geschikt voor op de golfbaan.

De Air Max 97 is een populaire en tijdloze sneaker, deze is in 1997 voor het eerst uitgekomen en is vervolgens in de meest iconische colorways uitgekomen. Een van de bekendste colorways van de Air Max 97 zijn: ‘Wotherspoon’, ‘Patchwork’ en ‘Neon Seoul’. Er staan voor dit jaar nog geen andere releases gepland voor dit model van Nike.    

Nike Air Max 97 G ‘Silver Bullet’ | Closer look

De upper en de midsole van de sneaker blijven hetzelfde als de originele colorway van de ‘Silver Bullet’. De bovenkant van de sneaker bestaat uit verschillende tinten zilver. Door de verschillende zilverkleuren krijg je ’s nachts een heel ander kleureffect dan overdag. Wat opvalt aan de Air Max 97 is dat de Swoosh zeer klein is vergeleken met de andere modellen van Nike. Door de grote verandering in de zool is dit model van de Nike Air Max nu een echte golfsneaker.

De sneaker komt uit op 16 januari 2020, er is nog geen prijs bekend van deze sneaker maar die zal snel volgen. Houd onze releasekalender daarnaast in de gaten voor actuele nieuwtjes en andere releases.


Nike Air Max 97 Golf Silver Bullet Release Date
Nike Air Max 97 Golf Silver Bullet Release Date
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article