Skip to content
Upcoming

YMC en ASICS slaan handen wederom in een en creëren twee unieke colorways!

6 januari 2020 14:00
YMC en ASICS slaan handen wederom in een en creëren twee unieke colorways!

Het Britse YMC en ASICS zijn wederom een samenwerking aangegaan en binnen deze samenwerking hebben ze iets speciaals in petto. Ze komen niet met één colorway, maar met twee colorways! Ze hebben dan ook gekozen voor het krachtige ASICS SportStyle Tarther OG model. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze colorways eruit komen te zien!

ASICS SportStyle x YMC Tarther OG | De details

Het kleurpatroon van de twee colorways zijn exact hetzelfde maar alsnog zien ze er totaal verschillend uit. De basis van de upper beschikt over een speciale Aztec-inspired print. Bij de eerste colorway bestaat deze print uit de kleuren blauw, roze, geel en wit. Bij de tweede colorway zijn dit de kleuren paars, rood en blauw. Daarnaast hebben ze nog extra lagen aangebracht met een suède materiaal. Bij de eerste colorway is dit in het blauw en bij de tweede colorway in het caramel. Tevens hebben ze op beide colorways een gele heeltab met de letters YMC erop. Ten slotte hebben ze lederen veters aangebracht met kralen aan het uiteinde.

Helaas is er nog geen releasedatum vastgesteld. Beide colorways gaan wel €125,- kosten. De kans is wel gigantisch groot dat er binnenkort meer informatie vrij gegeven gaart worden over de beauty’s. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houdt.


ASICS SportStyle x YMC Tarther OG 'Blue/Multi'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
ASICS SportStyle - x YMC Tarther OG (blau / multi) - 1193A160-400
ASICS SportStyle - x YMC Tarther OG (blau / multi) - 1193A160-400
ASICS
ASICS

ASICS SportStyle x YMC Tarther OG 'Caramel'

1193A160-200 · Prijs vanaf €174,-

Naar alle aanbieders
ASICS
ASICS
ASICS
ASICS
Images by: 43Einhalb