Prada x adidas komen in maart 2020 met drie nieuwe colorways op het Superstar model

Twee iconische merken uit Europa, Prada en adidas, brengen in maart 2020 opnieuw een samenwerking uit. Er staan namelijk drie nieuwe colorways op ons te wachten. Prada x adidas hebben deze colorways uitgewerkt op het klassieke Superstar model van adidas.

Op 4 december 2019 brachten Prada en adidas ook al een samenwerking uit. Ook toen lieten zij samen hun creativiteit los op het Superstar model. Dit was echter een zeer exclusieve release, want er kwamen in totaal maar zo’n 700 paartjes uit. Als je de sneaker kocht kreeg je er ook nog een prachtige tas bij van Prada en adidas. Aan deze samenwerking hing ook wel een aardig prijskaartje, want om een paartje te bemachtigen moest je wel €2.500,- afrekenen.

Prada x adidas Superstar | Details

Voor de release die gaat komen in maart gaan er geruchten rond dat er drie verschillende colorways zullen verschijnen op het Superstar model. Een ‘Core White/Core Black/Core White’ colorway, een ‘Triple Black’ colorway en een ‘Silver Metallic’ colorway. Het ziet er naar uit dat er op de zijkant van de sneaker ‘Prada’ staat. Ook verwachten wij dat de branding op de tong weer hetzelfde is als bij de vorige samenwerking.

Volgens geruchten zal de sneaker in maart 2020 uitkomen en er een hangt prijskaartje van zo’n €450,- aan. Verder is er nog geen informatie bekend over de sneaker en er zijn nog geen afbeeldingen van de drie colorways, dus houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Prada x adidas Superstar colorways.


Prada x adidas
Image by @pyleaks

Previous ArticleNext Article