Jonah Hill kan zijn geluk niet op met adidas!

Het is zeker niet de eerste keer dat Jonah Hill en adidas met elkaar in aanmerking worden gebracht. In 2018 ging het gerucht al rond dat de twee een partnership aan gingen gaan. Echter was dit nog niet helemaal het geval. Gelukkig kunnen we jullie mededelen dat er toch echt een samenwerking aankomt. Het beste van deze samenwerking is dat er geen één, geen twee maar drie colorways aan gaan komen!

Jonah Hill heeft al vaker verteld dat hij een enorm groot fan is van het werk van adidas. Tijdens een aflevering van Sneaker Shopping van Complex vertelde hij hier meer over. Hij moet dan ook wel ontzettend blij zijn met deze kans die hij krijgt en zal hem dan ook met beide handen goed aanpakken.

Jonah Hill x adidas Originals collection | Closer Look

Binnen deze samenwerking zullen er dus drie colorways verschijnen. Een colorway zal op een adidas Superstar verschijnen en de andere twee op het adidas Samba model. Helaas hebben de twee nog geen beelden naar voren gebracht. Daarnaast zijn er ook nog geen officiële verschenen. Echter is de kans natuurlijk groot dat dit binnen de kortste keren gaat gebeuren. Houd onze website daarom goed in de gaten zodat je niks mist!


Jonah Hill adidas Superstar Samba Release Date
Images by: @py_rates

Previous ArticleNext Article